Get Ready!Heeft een nieuwe zomersingle uit...Op

Get Ready!Heeft een nieuwe zomersingle uit...Op

© Dieter Dewulf
Hier de nieuwe zomersingle van Get Ready!

Wie “Get Ready!” zegt, zegt in één adem “nineties”. De boyband is dan ook onlosmakelijk verbonden met het gouden tijdperk van de Vlaamse pop. 11 nummer 1 hits in de Vlaamse Top Tien , Diep, Laat, Vuur, Marjolijn ....Niemand die stil kan staan als deze nummers door de speakers gallen. De songs leven vandaag nog even sterk als toen; dat toonde ook Scala toen ze Marjolijn coverden en zelfs Ketnet omarmde Diep in#LikeMe.

Toen de groep er met het originele viertal een punt achter zette, werden heel wat harten gebroken. Harten die begin 2017 weer heel enthousiast werden geheeld toen de come-back werd aangekondigd.Verfrissende nieuwe singles, Twee full albums die de Ultratop 50 haalden, respectievelijk nr 3 en nr 4, een respectabele plaats in de expo “Lang leve de muziek!” in Gent, optreden op Bal National voor het koningshuis en duizenden enthousiaste muziekliefhebbers, twee keer op rij de nummer 1 positie in De Foute 128 van Q-music, optredens doorheen het hele land die zelfs door de meest doorwinterde wiskundige niet meer te tellen zijn,... en er staat nog heel wat op de agenda.

Deze zomer zal Get Ready! voor de allereerste keer optreden op de GayPride in Antwerpen, ookBeachland is weer van de partij!

En aan het begin van wat alweer een spectaculaire zomer zal worden, wordt een al even spectaculaire zomerse single gelanceerd: “OP”.

Met “OP” brengt Get Ready! weer sfeer, zon en ambiance zoals we dat niet anders van hen gewoon zijn.“OP” bruist van energie en enthousiasme, net zoals Get Ready! zelf dat ook doet. Er staat de groep weer

een mooie zomer te wachten en “OP” is de ideale single om daar alvast een geweldige kickstart aan te geven!
“OP” is tevens de voorbode van het 6e studio album dat in het najaar uitkomt.

WWW.GETREADY.BE

Related bio's:
Get Ready!
Tags:
Get Ready!
Meer nieuws over: