Graspop Metal Meeting 2019 is uitverkocht

Graspop Metal Meeting 2019 is uitverkocht

© Graspop
voor het tweede jaar op rij voor aanvang uitverkocht.

Graspop Metal Meeting schrijft opnieuw geschiedenis! Het grootste hard rock- en metalfestival in de Benelux is voor het tweede jaar op rij voor aanvang uitverkocht. Er resten enkel nog enkele logementen op Devil’s Lake, Camping Skullotel en huurtententen op Camping Boneyard. Festivaldirecteur Peter Van Geel is maar wat trots op de knalprestatie van het festival: “Top resultaat, we zijn er super blij mee! Dit bewijst nogmaals dat metal verre van dood is! Dank aan alle GMM-fans. We maken er weer een fantastische editie van."

Er vindt geen verkoop plaats aan de dagkassa tijdens het festival. Wachtlijsten en een online omruilservice waar in een veilige omgeving van Ticketmaster tickets op reguliere wijze van eigenaar kunnen wisselen, zijn per direct actief voor alle ticketcategorieën. Alle info is consulteerbaar op graspop.be/nl/tickets. Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.
 

Het festivalpark op de Stenehei in Dessel verwelkomt van vrijdag 21 juni tem zondag 23 juni 150.000 bezoekers uit meer dan 100 landen. Het festival biedt een ijzersterke en veelzijdige line-up. Met headliners als KISS, Slipknot, Slayer, Sabaton, Within Temptation en Lamb Of God, een mix van gevestigde waardes en nieuwe generatie top acts. Maar ook met de strafste en beste bands uit de verschillende subgenres, en randanimatie. Meer dan 120 bands en DJ acts in totaal. Voor iedereen wat wils. Een formule die gesmaakt wordt. Het festival groeit nog steeds in populariteit in binnen- en buitenland. Het volledige programma is hier te consulteren.

Meer weten over #GMM19? Voor alle updates bezoek graspop.be.

Over GMM 2019

Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 t.e.m. 23 juni. Voor de 24ste keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardrock tot death metal, van black metal tot punk en metalcore, en nog veel meer. Verzamelen geblazen voor metalheads van over heel de wereld. Het wordt weer een zware metalen hoogmis vol episch gitaargeweld, snelle blastbeats en brutale screams. Bereid je nekspieren maar al voor!

Related bio's:
Tags:
Graspop
Meer nieuws over: