Hanne Verbrugge van K3 is in het geheim getrouwd met Jorn

Hanne Verbrugge van K3 is in het geheim getrouwd met Jorn

© Photonews
Wat een verrassing!Niemand op voorhand wist van iets.

Hanne Verbruggen van K3  deelde het nieuws op oudejaarsavond op haar Instagram. Ze deed dat tijdens een terugblik op dit jaar.

"Ik dacht oprecht dat een weergave van 2020 enkel uit foto’s van mezelf in de zetel zou bestaan, maar niets is minder waar!", schrijft Hanne. "2020, je was geen lieverdje... maar na 5 drukke jaren was de rust die je meebracht stiekem welkom."

Ik dacht oprecht dat een weergave van 2020 enkel uit foto’s van mezelf in de zetel zou bestaan, maar niets is minder waar! 
~
2020, je was geen lieverdje... maar na 5 drukke jaren was de rust die je meebracht stiekem welkom. Ik werd me weer bewust van de kleine dingen in het leven die zo ontzettend mooi en belangrijk zijn. En daar ben ik toch wel dankbaar voor. 
~
2020 was een emotionele rollercoaster. Ik heb emoties leren kennen die ik nooit eerder had gevoeld, ben meter geworden van lieve Louise, we draaiden een film, ons album werd een succes,... 
En dan was er nog 1 ding. 
Het allermooiste moment van 2020. Eentje waar mijn hart nog elke dag een sprongetje door maakt... 

Het is niet duidelijk wanneer ze getrouwd is. Haar vriend Jorn vroeg haar in 2018 ten huwelijk in Portugal. Nu zijn ze dus ook getrouwd. 

Related bio's:
Hanne Verbruggen