Klaasje Meijer onthult waarom ze vertrekt bij K3.

Klaasje Meijer onthult waarom ze vertrekt bij K3.

© Photonews
Ik had ietjes meer nodig.

Na vijf jaar stapt Klaasje Meijer al uit K3. Het was toch even schrikken toen de sympathieke Nederlandse haar afscheid aankondigde. Klaasje onthult in Dag Allemaal waarom ze stopte als K3’tje. In 2015 stapte ze alvast niet in K3 met het idee om er na vijf jaar al de brui aan te geven.

“Nee, er was echt geen voorbestemd plan. Zolang er voor mij nieuwe uitdagingen zijn die ik leuk genoeg vind, kan ik dit tot in het oneindige volhouden, heb ik altijd gezegd”, vertelt Klaasje in Dag Allemaal. 

“Het was ook mooi geweest als K3 me tien of vijftien jaar was gelukt. Maar ik ben ontwikkeld als mens en op een gegeven moment voelde ik dat ik meer diepgang nodig had. Naar dat gevoel moet je eerlijk luisteren, niet?” aldus Klaasje Meijer in Dag Allemaal.

Klaasje geeft ook toe de dag dat ze haar vertrek aankondige bij K3 had ze al een nieuwe manager en ging haar nieuwe website online.Klaasje Meijer onthult in Dag Allemaal:Ja,daar was echt wel goed over nagedacht.Die nieuwe start wil ik zo goed mogelijk proberen in te richten.

Ontdek Klaaje Meijer haar nieuwe website: https://www.klaasjemeijerofficial2.com

 

Related bio's:
K3, Klaasje Meijer