Liefde voor muziek voor het eerst live op een podium!

Liefde voor muziek voor het eerst live op een podium!

© VTM
Twee concerten in Lotto Arena.

Het meest succesvolle muziekprogramma van de laatste jaren krijgt - eindelijk - een live versie. Liefde voor Muziek LIVE, waarop alle deelnemers van de editie 2021 present tekenen, is te beleven op 25 en 26 september in de Lotto Arena in Antwerpen.  
 

Het populaire TV programma Liefde Voor Muziek levert de laatste jaren een belangrijke impuls aan muziekminnend Vlaanderen. Het format, waarbij een select groepje artiesten één grote liefdesverklaring aan elkaars nummers brengen, levert elke jaargang een aantal verrassende versies van bestaande nummers op. Radiozenders grasduinen met veel enthousiasme door dit vernieuwde repertoire en menig nummer eindigt meteen na de eerste uitzending hoog in de Ultratop-lijsten. Door de intense en langdurige samenwerking ontstaan onder de deelnemende artiesten ook hechte vriendschapsbanden.
 

Voor het eerst live concerten!

VTM, gastheer van dit programma, is er nu voor het eerst in geslaagd om de artiesten ook te verenigen voor meteen twee concerten. In samenwerking met PSE Belgium, producent van onder andere Bart Peeters Deluxe in de Lotto Arena en de Clouseau-concerten in het Sportpaleis, zal de muziekliefhebber kunnen genieten van een top concert met een unieke verzameling van Belgisch talent. Begeleid door een uitgebreide live band van uitstekende muzikanten zullen Tourist LeMC, Emma Bale, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Geike Arnaert, Bert Ostyn van Absynthe Minded en Ronny Mosuse het beste uit het TV-programma vertolken.  

Jan Van Esbroeck, producent bij PSE Belgium: ‘We zijn vereerd dat VTM ons gevraagd heeft om deze concerten te produceren. We hebben al wat fijne ideeën hoe we de warmte, de kameraadschap en de gezelligheid van het programma zullen vertalen in een live gebeuren. Het wordt een genot om zoveel talent te mogen samenbrengen om ze in al hun diversiteit te verenigen in een concert. Het belooft een fantastische beleving te worden, eentje die het gemis van ruim een jaar concerten op slag zal compenseren.’

Lotto Arena nieuwe ‘huiskamer’ voor Liefde voor Muziek LIVE

De Lotto Arena zal, geheel in de stijl van het programma, de warmte van een huiskamer combineren met een wervelende opeenvolging van uitzonderlijke versies van mooie liedjes. Het publiek zal zich kunnen verwarmen aan feestelijke nummers maar zich ook laten overweldigen door de broosheid van een intieme song. De beste nummers uit het programma staan garant voor een ijzersterk concert.

 

Maarten Janssen, Channel manager van VTM: ‘Ik ben uitermate blij dat we de band met de VTM-kijker nu een bijkomende dimensie kunnen geven, door het aanbod om dit unieke programma ook live te kunnen beleven. We zijn blij dat we met Liefde voor Muziek LIVE ons extra kunnen verbinden met onze kijkers, zoals we dat in het verleden ook al succesvol deden met bijvoorbeeld Tien Om Te Zien en de Rode Neuzen Dag in het Sportpaleis’.

  

Liefde voor Muziek LIVE staat gepland in de Lotto Arena op zaterdag 25 september om 20.00 uur en zondag 26 september om 14.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 28,50 euro. De verkoop start op maandag 22 februari om 10.00 uur via teleticketservice.com en liefdevoormuzieklive.be.  

Related bio's: