Marcske en zijn chocomelk vereeuwigd in Monopoly

Marcske en zijn chocomelk vereeuwigd in Monopoly

© Monopoly
Marcske wint Monopoly-wedstrijd.

Marcske en zijn chocomelk worden vereeuwigd in Monopoly FC De Kampioenen. De winnaar van de online poll om het allerlaatste vakje van het het spel is sinds middernacht afgelopen. Er werd massaal gestemd.
Vorige week werd aangekondigd dat de meest bekeken reeks ooit uit ons land een eigen Monopoly versie krijgt. Deze uitgave zal talloze locaties en referenties uit de reeks bevatten maar ook de kans en algemeen fonds-kaartjes zullen een Kampioenenjasje worden aangemeten.
Eerder werd al medegedeeld dat Xavier en zijn dagschotel een plek zullen krijgen in het spel als eerbetoon. De fans konden de afgelopen week stemmen op een nog laatste ontbrekende vakje. Men kon uit acht opties kiezen, waaronder Marcske en zijn chocomelk, Doortje en haar thee, Carmen en haar Porto, en Boma met zijn worst. De poll liep een week en er werden zo’n 20.000 stemmen uitgebracht.

 

 

De stemronde werd deze ochtend afgesloten en de winnaar is nu bekend: Marcske met zijn chocomelk komt terecht op het Monopoly-bord. De catchphrase “voor mij ne choco” bleek waanzinnig populair, ruim 45% van de stemmen gingen naar Marc Vertongen”. De eerste achtervolger is de worst van Boma met 37% van de stemmen.

 

 

Om de acteur van Marcske, Herman Verbruggen, te feliciteren ging de makers van het spel reeds langs bij de acteur met een gepaste attentie. Het spel zal in november beschikbaar zijn.

Related bio's:
Herman Verbruggen