Marthe van K3 test positief op coronavirus

Marthe van K3 test positief op coronavirus

© photonews
Noodplan zal nu in werking treden

Zaterdag 27 november weten we wie het nieuwe K3'tje wordt. De finale van 'K2 zoekt K3' zal er wel een beetje anders uitzien, want Marthe De Pillecyn heeft positief getest op corona.

Zaterdag wordt Amy, Celester, Diede of Julia aangeduid als het nieuwe K3'tje. Wie er niet live zal kunnen bij zijn, is Marthe De Pillecyn. Het zwartharige K3'tje heeft namelijk corona.

"Ze zal dus niet live in de show aanwezig zijn. Maar de mogelijkheid dat iemand corona oploopt is iets aar we al sinds het begin van de liveshows rekening mee houden, dus er is een noodplan dat nu in werking zal treden", zegt Gert Verhulst aan Gazet van Antwerpen.

"De show gaat gewoon door en de besmetting van Marthe zal geen invloed hebben op de verkiezing", benadrukt Gert in de krant. "Het programma zal er alleen visueel een beetje anders uitzien."

Tijdens die grote finale zal Marthe niet fysiek aanwezig zijn in de studio, aldus Gert Verhulst van Studio 100. “Marthe heeft corona, maar stelt het goed. Ze zal dus niet live in de show aanwezig zijn. De mogelijkheid dat iemand corona oploopt is iets waar we al sinds het begin van de liveshows rekening mee houden, dus er is een noodplan dat nu in werking zal treden.”

Klaasje is wel aanwezig

“De show gaat gewoon door en de besmetting van Marthe zal geen invloed hebben op de verkiezing. Het programma zal er alleen visueel een beetje anders uitzien.” Marthe zal de show wel op een bijzondere manier mee beleven. Hoe? Dat blijft nog een verrassing voor de kijker.

 Daarnaast zal Klaasje de finale bijwonen en de fakkel daarin officieel doorgeven aan Amy, Celester, Diede of Julia.