Mika kondigt nieuwe single en nieuw album aan.

Mika kondigt nieuwe single en nieuw album aan.

© Mika
Zanger Mika heeft terug nieuw werkt uit en kondigt zijn nieuwe single en album uit...

Op 14 december 2019 komt Mika terug naar Belgie naar Vorst National, Brussels.

Vandaag, platinum verkopende artiest MIKA kondigt zijn vijfde studio-album, mijn naam Is Michael Holbrook, en aftrap zomer perfect met de release van zijn nieuwe single "Ice Cream" uit nu."Ice Cream" is de debuutsingle van MIKA de komende album, mijn naam Is Michael Holbrook, 4 oktober worden vrijgegeven.

"Ice Cream werd geschreven op een dag van extreme hitte." MIKA commentaar, "was de laatste weken van het schrijven voor het album; een periode van het schrijven dat twee jaar duurde. Door middel van het schrijven had ik geconfronteerd persoonlijke, ernstige en soms pijnlijke kwesties, nu voelde ik me lichter en vrijer."

Hij vervolgt: "het was augustus in Italië. Ik wilde weg naar de zee te lopen, of zowat overal. Ik droomde over zomer gooit met iemand helemaal prachtig en uit van mijn reach, ik droomde over de andere persoon dat ik altijd wou dat ik was in de zomer. In plaats daarvan werd ik verlaten met alle ongemakken van zomerhitte. Zweet, werk deadlines, bijensteken en dit alles met geen AC.""Het nummer is een fantasie dagdromen." MIKA voegt eraan toe, "het glinstert als een luchtspiegeling, en maakt me het gevoel dat alles mogelijk is. Geïnspireerd door de oneerbiedige houding van de muziek van de jaren 90; George Michael o.a.. Durf de trotser versie van jezelf. Durf een sensuele man, durven uitspreken hardop de verlangens die je altijd in je hoofd. Dat is waarom en hoe ik het schreef."

MIKA ook kondigt vandaag een aanstaande Europese tour, kick-off van 12 November in Londen met haltes via Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Italië, en meer. Hij is ook voornemens select VS toont dit najaar.

Met meer dan 10 miljoen platen verkocht tot nu toe, MIKA is uitgegroeid tot een gecertificeerd goud en platina artiest in 32 landen wereldwijd en heeft bewezen als een ware Renaissance Man zijn vele talenten weer te geven als een lied schrijver, performer, illustrator, modeontwerper en columnist.Mika van muzikale succes begon met de release van zijn single, "Grace Kelly". De single stond op zijn debuutalbum Life In Cartoon Motion, die ging meteen naar #1 in het UK en 11 andere landen, over te gaan tot meer dan 7 miljoen exemplaren wereldwijd verkopen. Sinds zijn debuut heeft hij drie andere Platinum verkoop van volledige lengte albums, The Boy Who Knew Too Much, de oorsprong van liefde en No Place In Heaven uitgebracht. Bovendien, MIKA heeft niet alleen een Brit Award voor Britse Akte van de doorbraak gewonnen, maar hij is genomineerd voor de Grammy Awards, MTV Europe Music Awards, hoofdstad Radio Awards en World Music Awards. Daarnaast won zijn RA12 primetime ras show "Stasera Casa Mika" de prestigieuze Rose D'or Award voor beste Entertainment-serie in 2017. Hij is al zes jaar een rechter op Frankrijks The Voice en gastheren zijn eigen BBC2 Radio show "The Art of Song".

Related bio's:
Tags:
Meer nieuws over: