Nieuw seizoen van Alloo bij de Wegpolitie met Luk Alloo

Nieuw seizoen van Alloo bij de Wegpolitie met Luk Alloo

© vtm
Nieuw seizoen van Alloo bij de Wegpolitie, morgen donderdag 5 september 2019 om 21.45 bij VTM

Luk Alloo start op donderdag 5 september een nieuw seizoen van Alloo bij de Wegpolitie, ook vorig jaar nog een bijzonder succesvolle reeks met gemiddeld 645.742 kijkers (4+ en gasten) en 31,9% marktaandeel (VVA18-54).

Volgende keer dat je me tegenhoudt, zal het in een Lamborghini zijn!” Dixit een chauffeur die door agenten Francis en Yann van de wegpolitie in Arendonk wordt tegengehouden. Luk Alloo is getuige van de interventie. De man is onderschept nadat hij aan 190km per uur over de weg scheurde. Naar eigen zeggen om zijn zieke vader meteen naar het ziekenhuis te brengen.  Hij heeft een astma aanval. En heel de familie zit aan boord. De politie belt meteen een ambulance om de vader naar het ziekenhuis te brengen. Dan begint een geanimeerd gesprek tussen agenten en chauffeur.

Niet alle papieren van de wagen zijn in orde, en een kleuter op de achterbank blijkt niet reglementair op de achterbank te zijn vastgemaakt. De man weet bovendien niet dat je maar 120 mag op de autosnelweg. “En mijn auto kan toch sneller dan die van de politie”, lacht hij! “Eigenlijk reed ik 210, geen 190!” Ondanks zijn eerlijkheid wordt het rijbewijs van de man alvast voor 15 dagen ingetrokken.

Related bio's:
Luk Alloo