Pommeline en Fabrizio tatoeëren in MTV's Just Tattoo Of Us

Pommeline en Fabrizio tatoeëren in MTV's Just Tattoo Of Us

©  MTV
Check de grappigste en meest heftige tattoo's, vanaf 17 maart elke zondag om 21.30 uur op MTV

Vanaf aanstaande zondag kun je acht weken lang genieten van de splinternieuwe show MTV's Just Tattoo of Us BeneluxMTV-hosts Koen Kardashian en Jaimie Vaes nemen je mee in hun kleurrijke tattoo studio, waar ze diverse duo's helpen met het ontwerpen én zetten van een tattoo voor hun wederhelft. De kandidaten krijgen pas te zien wat ze voor elkaar ontworpen hebben, nadat het al op de huid vereeuwigd is. Het is de ultieme vertrouwenstest..

In MTV's Just Tattoo Of Us werken tien verschillende tattoo artists aan de tattoo's van onze kandidaten, waaronder Pommeline en Fabrizio, hét bekendste tatoeërende koppel van de Benelux! Naast de liefde voor elkaar, delen ze ook de liefde voor tattoo's. Ze werken sinds enige tijd samen in Fabrizio's tattoo shop. 

Onder leiding van Koen en Jaimie nemen de tattoo artiesten de ontwerpen én de deelnemers onder handen met hun skills. Naast  Pommeline en Fabrizio zijn ook Nicky, WillemTimBenteMarshaKirbyCarmen en Debbie aan het werk gegaan in de unieke Just Tattoo of Us Benelux tattoo studio. Wil je meer over onze tattoo artists weten? Klik op de naam en check de designs op Instagram!

 

Ben je benieuwd welke plaatjes deze getalenteerde artiesten in de show hebben getatoeëerd? Kijk dan MTV’s Just Tattoo of Us Benelux vanaf 17 maart elke zondag om 21:30 uur op MTV. #JustTattooOfUsBLX  

 

Related bio's:
Meer nieuws over: