Positive (L.A.) vibes only met Céline Dept & Michiel Callebaut

Positive (L.A.) vibes only met Céline Dept & Michiel Callebaut

© ZEB
Team CEMI stepped up their game

Céline Dept (21) en Michiel Callebaut (24) zijn echt unstoppable. Met het grootste YouTube-kanaal, het populairste TikTok-account én de coolste merch van België scoren ze keer op keer. Hun tweede collectie bij ZEB en ZEB For Stars kon natuurlijk niet anders dan fe-no-me-naal zijn, en dat is ze ook.

Met ongeveer 550 000 subscribers op hun YouTube-kanaal ‘Céline & Michiel’ en met bijna 12 miljoen volgers op het TikTok-account van Céline, behoren Céline en Michiel tot de absolute (online) top van België. Hoog tijd dus voor een tweede collectie die nóg straffer is dan de eerste!

Céline en Michiel lieten zich vooral inspireren door gamescape, een term die vooral bekend is bij de gamers onder ons. Het is het virtuele landschap dat je in videospelletjes ziet, maar het duo geeft er, als de echte game changers die ze zijn, hun eigen kleine twist aan. “Het retro verleden, het hippe heden en de digitale toekomst komen terug in kleurrijke en positieve designs die online en offlinesamenbrengen”.

En of die designs kleurrijk zijn! Je krijgt écht positive vibes only wanneer je naar alle items in de collectie kijkt. Door de combinatie van allerlei soorten pastelkleuren, waan je je meteen in het warme Californië - wat dan weer een andere grote inspiratiebron was voor Céline en Michiel. Het peachy oranje is dé accentkleur die je terug ziet komen in zowel de collectie van Céline als de items van Michiel. Verwerkt in coole co-ords trainingspakken, stoere tie dye en all over prints, is dit een zalige zomercollectie die je zo op Venice Beach in L.A. spot!

Trendy oversized items, cropped sweaters en skorts, veel skorts! Céline wou wat old skool coolness terugbrengen en slaagde daar dan ook helemaal in. Zo zien we een leuk co-ord pakje met een kort shortje, zoals je die enkel en alleen in de eighties en nineties zag. Maar ook het oversized tie dye setje is een echte eyecatcher en doet meteen denken aan hippe surf chicks die zotte TikToks maken op de stranden van L.A..

De collectie van Michiel is enkel en alleen voor de coole kids, want zijn items zullen bij ZEB For Stars op de kop te tikken (en tokken) zijn. Jonge gamers, stoere street boys en die hard YouTube-fans zijn ongetwijfeld weg van deze collectie. Waar de gamescape van Céline eentje vol vrolijke pastelkleuren was, is die van Michiel stoer en moody. We zien heel wat navy blauw, cool grijs en neutraal beige terugkomen in shirts, hoodies en shorts, maar die krijgen net dat tikkeltje extra swag door het peachy oranje dat je ook bij Céline spot.

Het zou geen CEMI-collectie zijn zonder een aantal bold quotes natuurlijk. Je zal echt ondersteboven zijn van alle items, letterlijk dan! Want in de jongens- en meisjescollectie zitten een shirt en een short met de quote “from another point of view” op, die op zijn kop staat. Daarnaast kan je ook lekker twinnen met jouw liefje: er is een toffe shirt, waar voor de meisjes ‘soul’ en voor de jongens ‘mate’ op staat. Laat die matching outfits maar komen, Justin & Hayley Bieber-style!

Ready to play the #CEMI game? Ontdek nu de Céline-collectie in de ZEB-stores en op ZEB.be. De volledige CEMI-kidscollectie scoor je bij ZEB For Stars en op zebforstars.be.

 

Related bio's:
Michiel Callebaut
Meer nieuws over: