Rammstein trapt Europese Stadium Tour af in Praag

Rammstein trapt Europese Stadium Tour af in Praag

©
Eindelijk is het zo ver deze zomer komt Rammstein naar Oostende.

Twee jaar nadat ze op tour wilden, vertrekken is het eindelijk zover. Op zondag 15 mei vindt in Praag de eerste show plaats van Rammsteins Europe Stadium Tour 2022. De legendarische Duitse band is terug met een splinternieuw album, 'Zeit’, en een fantastische performance. 

Voor de eerste show van hun Europe Stadium Tour trekt Rammstein op zondag 15 mei naar 'Airport Letnany’ in Praag. De populaire Duitse rockband tourt de komende maanden door Europa en sluit het Europese deel van hun tour af op 3 en 4 augustus met twee uitverkochte shows in Oostende. Op 21 augustus vertrekt Rammstein dan naar Amerika voor de eerste show van hun North America Stadium Tour in Montreal. Beide Stadium Tours stonden eigenlijk gepland voor 2020, maar werden uitgesteld door COVID-19.

Met de concertbus naar Rammstein!
 

Op 3 en 4 augustus treden Lindemann & co op in Park De Nieuwe Koers in Oostende. Beide shows zijn volledig uitverkocht, wat betekent dat het aantal mensen in Oostende met meer dan de helft zal toenemen. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en om files te vermijden, raden wij af om de auto te nemen. Er zijn namelijk veel andere en betere opties om je naar de concertlocatie te verplaatsen, zoals de concertbus.

 

Speciaal voor dit evenement zullen er concertbussen worden ingelegd om alle fans veilig en stressvrij naar Park De Nieuwe Koers te brengen. Zo kan iedereen al in concertstemming komen en zorgeloos van de show genieten. Concertgangers kunnen opstappen aan één van de 101 haltes verspreid over België en Noord-Frankrijk waarna ze veilig afgezet en terug opgepikt worden vlakbij de ingang. Dit is de beste en gemakkelijkste manier om je naar Oostende te begeven op 3 en 4 augustus.

 

Tickets voor de concertbus zijn beschikbaar vanaf vandaag via www.concertbus.be en zijn er al vanaf 18 euro. Hier kan je meer informatie vinden over alle andere transportmogelijkheden: www.greenhousetalent.com/benl/rammstein

 

WO

03.08.2022

Park De Nieuwe Koers, Oostende

SOLD OUT

DO

04.08.2022

Park De Nieuwe Koers, Oostende

SOLD OUT

Related bio's:
Rammstein