Rudy Meyns zet zijn carrière on hold

Rudy Meyns zet zijn carrière on hold

© BNL
Niet langer meer op de radio, niet meer op het podium.

Sinds enkele dagen heb ik het besluit genomen om mijn showbizz loopbaan voor onbepaalde tijd on hold te plaatsen. Singles uitbrengen die handen vol geld kosten en niets opleveren is zinloos. Het vet is al een hele tijd van de soep, niet alleen bij mij. Hitparades die naar de hand gezet worden door instanties en/of personen die je moeten of niet moeten zijn dé frustratie van mening artiest, ook van mij. De overheidszenders die muziek draaien naar eigen believen, commerciële belangen of eigen overtuiging en smaak, kennen we ook en andere omroepen en figuren die je maken of kraken evenzeer. Malafide figuren die op je pad komen...

Daarenboven leven we in een tijd dat optreden nog lang niet zal mogen en kunnen. Ook heb ik nog maar weinig aanvragen moeten weigeren om op affiches te staan van 'collega' artiesten die ik in de afgelopen 20 jaar hard heb gesteund op diverse manieren. Als ik ooit nog een tof aanbod krijg om radio of TV te maken, ga ik dat bekijken.

Ik ga me wat herbronnen en me wat meer toeleggen op zaken waar ik geen frustraties in oploop. Het leven is kort. De wereld is mooi en er is zoveel te zien en te beleven. 

Natuurlijk dank ik allen die me tot nu toe gesteund hebben en dat zijn er veel. Ik noem geen namen. Wie het schoentje past, trekt het aan. Natuurlijk blijf ik mooie dingen plaatsen op m'n FB profiel. Jullie weten dat ik redelijk veelzijdig ben. En als we gevraagd worden om op te treden ga ik dat blijven doen.

Rudy.

 

Related bio's:
Tags:
Rudy Meyns
Meer nieuws over: