Snelle en Maan blijven bij je slapen met nieuwe song

Snelle en Maan blijven bij je slapen met nieuwe song

©
Nieuwe single van Snelle,binnekort verschijnt zijn nieuw derde album.

Vorige week deelde hij nog een gemeenschappelijke foto met de opmerkelijke boodschap: “Hé moonie!, zullen we een liedje maken samen?” en ondertussen is de single ‘Blijven slapen’ van Snelle en Maan beschikbaar in de Lage Landen. Vorig jaar, tijdens het meerdaagse event ‘De Vrienden Van Amstel Live!’, legde het duo de basis voor hun vriendschap. Het nummer schreven ze samen bij Snelle thuis en net als het nieuwbakken een populaire televisieprogramma, speelt ‘Blijven slapen’ in op het herkenbaar spannende gevoel dat ontstaat tijdens het daten: neem ik voor de zekerheid al discreet een tandenborstel en wat ondergoed mee? ‘Blijven slapen’ is een zeer aanstekelijk nummer geworden, waarop je niet kan blijven stilzitten. De song zal ook terug te vinden zijn op ‘Lars’, het derde album van Snelle dat op vrijdag 12 maart 2021 verschijnt. De song is vanaf nu beschikbaar op alle streamingplatformen en in de videoclip is er een heerlijke cameo weggelegd voor actrice, musicalster, presentatrice en Nederlands meest gewilde Bondgirl Chantal Janzen. 
 
In amper 24 uur verkocht Snelle zijn eerste grote Lotto Arena-concert uit en in een recordtempo scoort hij hits: Van ‘Reünie,’ ‘Lippenstift’, ‘Smoorverliefd’, tot de samenwerking met Suzan & Freek (‘De overkant’) en Ronnie Flex (‘In de schuur’) zijn het allemaal voltreffers en aan dat indrukwekkende rijtje mag dadelijk ‘Blijven slapen’ worden toegevoegd. Voor zijn gloednieuwe single strikte de populaire artiest niemand minder dan Maan, die ook in Vlaanderen erg succesvol is door haar samenwerking met Bizzey (‘Hij is van mij’) en haar solohits ‘Ze huilt maar ze lacht’ en ‘Zo kan het dus ook’. Het is die mid-twintiger die Snelle strikte voor ‘Blijven slapen’, een frisse song die ontstond door hun vriendschap. “In minder dan vijf minuten schreven we samen de basis van dit liedje, zo goed voelen we elkaar aan. Maan is een topper en ik vind het ontzettend leuk dat dadelijk iedereen kan meegenieten van het resultaat van onze studiosessie. Al zeg ik het zelf, maar het klinkt erg vet”, zegt Snelle enthousiast. Een gevoel dat Maan bevestigt: “Naast dat ik hem een geweldige artiest vind en stiekem ook een beetje zware fan ben van hem, vind ik het zo super dat we nu ook als goede vrienden dit liedje kunnen uitbrengen. Op ‘Blijven slapen’ kan je keihard dansen in de woonkamer of op kantoor, en achter het stuur veilig stiekem meebewegen met je heupen en je vingers, iets wat iedereen wel kan gebruiken in deze tijden vermoed ik zo!” 
 
Blijven slapen’ van Snelle en Maan verscheen op ROQ ’N Rolla Music / 8Ball Music en is  beschikbaar op alle digitale platformen. 

Snelle

Na o.a. ‘Scars’ en ‘Plankgas’ brak singer-songrapper Snelle aka Lars Bos in 2019 door in de Lage Landen met de monsterhit ‘Reünie’.Het album ‘Vierentwintig’ verscheen op 24 oktober 2019, de dag waarop hij 24 werd en werd binnen de 24 uur goud. Na een succesvolle theatertournee, inclusief een uitverkocht optreden in het Leuvense Depot, verkocht Snelle zijn eerste Lotto Arena-concert uit in minder dan 24 uur. Vorig jaar bevestigde hij zijn status met 12 uitverkochte optredens tijdens de ‘Vrienden Van Amstel LIVE!’ Met het succesvolle liedje 'Smoorverliefd' maakte Snelle jongeren attent op de gevaren van het gebruiken van je telefoon tijdens het fietsen. In Nederland scoorde hij na deze nog een nummer #1-hit met ’17 Miljoen mensen’, een duet dat hij uitbracht met Davina Michelle. Daarna volgden de nummers 'Kleur' en de samenwerkingen met Suzan & Freek (‘De overkant’)Ronnie Flex (‘In de schuur’), Danique (‘Thuis’) en Thomas Acda (‘Papa heeft weer wat gelezen’). Deze laatste 4 nummers werden ook in Vlaanderen gretig opgepikt en zijn ook terug te vinden op Snelle z’n recent verschenen EP ‘Sebastiaan’. In Nederland werd Snelle door Spotify uitgeroepen tot de meest gestreamde artiest van 2020. Ook in het nieuwe jaar zet hij mooie stappen: Naast de release van zijn 3de album ‘Lars’, wat op vrijdag 12 maart 2021 verschijnt, is hij dit voorjaar de eerste Nederlandstalige artiest met een eigen documentairefilm op Netflix, getiteld: ‘Snelle: Zonder jas naar buiten’. Snelle won ondertussen een Top 40 Award voor ‘Beste Artiest’ en ontving een Edison-nominatie in de categorie ‘Pop’. In Nederland maakt hij binnenkort ook z’n opwachting als coach bij ‘The Voice Kids’. 

Maan 

Met haar eerste album ‘Onverstaanbaar’ weet Maan zelfs haar grootste fans te verrassen. Op dit persoonlijke album stelt de zangeres zich kwetsbaar op. Haar muzikaliteit en de veelzijdigheid in haar stem zorgt ervoor dat Maan zich moeiteloos en succesvol kan bewegen in verschillende stijlen, zonder zichzelf te verliezen. Hiermee ontving ze in Nederland ‘goud’ en ‘platina’ voor haar hits 'Hij Is Van Mij' (feat. Bizzey), 'Spijt', 'Blijf Bij Mij', 'Lief Zoals Je Bent', 'Zo Kan Het Dus Ook' en 'Ze Huilt Maar Ze Lacht'. Haar veelzijdigheid vertaalt zich ook in de vele samenwerkingen met onder andere Sevn Alias, Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam, Bizzey, Kraantje Pappie en Tabitha. De afgelopen jaren heeft Maan veel van haar dromen in vervulling zien gaan. Zo was ze  in 2019 ‘Ambassadeur van de Vrijheid’ en heeft ze in korte tijd vier succesvolle clubtours en een indrukwekkende festival line-up op haar naam gezet. Maan speelde op festivals als ‘Pinkpop’, ‘Paaspop’ en ‘De Vrienden Van Amstel LIVE!’. Ook in Vlaanderen heeft Maan heel wat fans en volgers en vonden verschillende liedjes reeds hun weg naar de radio en het publiek. 

MuziekMuziek
Related bio's:
Snelle
Tags:
Snelle
Meer nieuws over: