Snelle komt naar Pennenzakkenrock 2020

Snelle komt naar Pennenzakkenrock 2020

© Wouter van de Linde
De Nederlandse rapper zorgt voor een fijne afsluiter van het schooljaar

Aan de Pennenzakkenrock-affiche wordt nog volop geknutseld, maar de organisatie kan al wel enkele grote namen lossen. Met Snelle als headliner, Regi en Mathias Vergels haalt de organisatie weer grote kleppers binnen. Op 25 juni zakken 410 scholen met ongeveer 23.500 leerlingen af naar het Provinciaal RecreatiedomeinZilvermeer in Mol om het einde van het schooljaar te vieren en een fantastische afsluiter van het jaar te beleven. Meer informatie over het tofste kinderfestival van het jaar vind je op www.pennenzakkenrock.be

Snelle verovert na Nederland nu ook Vlaanderen met zijn hits ‘Reünie’, ‘Lippenstift’ en ‘Smoorverliefd'. Zijn muziek doet het niet alleen goed op de radio, maar wordt ook massaal beluisterd online. Op Pennenzakkenrock zal Snelle zeker zorgen voor een verfrissend en vernieuwend geluid.

Deze editie staat het dj-podium opnieuw onder één dak met het hoofdpodium. In deze danstempel op het strand kan je naar jaarlijkse gewoonte je dansbenen strekken op de beats van verschillende top dj’s. Eén daarvan zal niet alleen dit voorjaar in het programma Liefde voor Muziek het beste van zichzelf geven, Regi komt ook op Pennenzakkenrock het feest in gang zetten.

Attracties in overvloed

Geen zin in muziek? Elk jaar met Pennenzakkenrock wordt het Zilvermeer omgetoverd tot een heus attractiepark met een 60-tal avontuurlijke verrassingen voor de leerlingen die niet alleen op het strand willen vertoeven. Zo pakt de organisatie deze editie uit met een vernieuwde zone met kermisattracties, een nieuw ‘vrij podium’ voor dj’s, één van de grootste hindernissenbanen van Europa en een uitgebreid initiatief waarbij milieu en duurzaamheid centraal staan. Zeker de moeite waard om Pennenzakkenrock verder mee te volgen! 

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:
25 juni 2020, van 8 tot 17 uur

Waar: 
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Meer info:
www.pennenzakkenrock.be #PZR2020 
info@pennenzakkenrock.be 
www.facebook.com/Pennenzakkenrock