Bengelpop en Pennenzakkenrock blijven ook dit jaar in hun kot

Bengelpop en Pennenzakkenrock blijven ook dit jaar in hun kot

© Pennenzakkenrock
Ook dit jaar géén Bengelpop en Pennenzakkenrock in het Zilvermeer in Mol.

Het was te verwachten ook dit jaar géén Bengelpop en Pennenzakkenrock 2021 in het Zilvermeer in Mol.De komende weken zullen waarschijnlijk nog heel wat grote festivals verplaats worden naar het jaar van 2022.

Door de coronacrisis zien de organisatoren van Bengelpop en Pennenzakkenrock zich genoodzaakt om hun kinderfestival eind juni te annuleren. Er zijn momenteel te veel onzekerheden om een veilig en gezond evenement van deze omvang op poten te zetten. Met donderdag 23 juni 2022 (Pennenzakkenrock) en dinsdag 28 juni 2022 (Bengelpop) bevestigen Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol en Recreatiedomein Keiheuvel in Balen een afspraak voor volgend jaar.

Enthousiaste leerlingen, leerkrachten en medewerkers van beide kinderfestivals keken er zo hard naar uit om het einde van het schooljaar uitbundig te kunnen vieren op een coronaveilige manier. De provincie heeft alle mogelijke pistes onderzocht om dit te kunnen waarmaken.

 

Gedeputeerde De Haes licht toe: “We willen leerlingen, leerkrachten en vrijwilligers enkel de allerbeste festivalbeleving bieden. In de huidige omstandigheden kunnen we dit niet realiseren en is een groot kinderfeest met de bestaande coronamaatregelen niet haalbaar. De veiligheid en gezondheid van de leerlingen en leerkrachten, van vrijwilligers, medewerkers en artiesten blijft onze hoogste prioriteit.”

Een blik vooruit
We kijken al volop vooruit om leerlingen en leerkrachten volgend jaar weer te verwelkomen aan het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol en de Keiheuvel in Balen.

Pennenzakkenrock en Bengelpop vieren we dubbel zo hard in 2022. In zijn allerbeste vorm met alles erop en eraan. Dat wordt knallen! De organisatie bruist van nieuwe ideeën, knutselt aan een affiche om u tegen te zeggen en voorziet bangelijk straffe attracties voor de volgende editie.

Ben jij op 23 of 28 juni 2022 ook terug van de partij?

Opnieuw inschrijven voor volgende editie van Bengelpop en Pennenzakkenrock
De scholen die al ingeschreven waren voor Pennenzakkenrock en Bengelpop, moeten opnieuw inschrijven voor een knallende editie in 2022. Dit kan vanaf maandag 8 november. Alle scholen worden gecontacteerd door de organisatie zelf.

 

Positieve noot

Er staat een kleine verrassingsactie op de planning, waarmee de organisatoren alle kinderen van de geregistreerde scholen een hart onder de riem willen steken en danken voor het vertrouwen. De preregistraties liepen zo’n vaart dat beide kinderfestivals als ideale afsluiter van het schooljaar volledig volzet waren.

PRAKTISCHE INFO

Meer info Pennenzakkenrock:
www.pennenzakkenrock.be
www.zilvermeer.be 
www.facebook.com/Pennenzakkenrock

 

Meer info Bengelpop:

www.keiheuvel.be

www.facebook.com/RecreatiedomeinKeiheuvel

Vragen?
info@pennenzakkenrock.be (Pennenzakkenrock – Zilvermeer Mol)

info@keiheuvel.be (Bengelpop – Keiheuvel Balen)

Related bio's: