Pirates of the Caribbean-ster Kaya Scodelario komt naar FACTS

Pirates of the Caribbean-ster Kaya Scodelario komt naar FACTS

© FACTS
Ook bekend voor de The Maze Runner-trilogie, Skins en meer

De Britse actrice Kaya Scodelario is voornamelijk bekend als onder meer Carina Smyth in Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge, als Teresa in de The Maze Runner-filmtrilogie en als Effy Stonem in de dramaserie Skins. Ze zal Sex Educations Asa Butterfield en Once Upon A Time's Rebecca Mader vergezellen op de gastenlijst van FACTS' lente-editie, op 4-5 april in Flanders Expo Gent.

Actrice Kaya Scodelario is geen vreemde in de wereld van grote blockbusterproducties. Fans van Disneys Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge (alias Dead Men Tell No Tales) zullen met plezier terugblikken op haar rol van de avontuurlijke en intelligente Carina Smyth, een verfrissende en sterke toevoeging aan het Pirates-universum in een sterke hoofdrol, eentje waarvoor ze terecht veel lof kreeg van zowel pers als kijker.

Ze had eveneens een van de hoofdrollen in de gehele The Maze Runner-filmtrilogie, als Teresa. Dankzij haar acteertalenten - en die van haar medespelers - wist ze van begin tot eind heel wat filmfans mee te slepen in een nieuw, intrigerend universum, waardoor ze van de hele productie mee een groot succes maakte.

De film- en tv-werelden hadden nog meer hoofdrollen voor Kaya Scodelario in petto. Om er een paar te noemen: Effy Stonem in de gelauwerde Britse dramaserie Skins, Kat Baker in de Netflix original-serie Spinning Out, Haley in de 2019-horrorfilm Crawl, Carol Ann Boone in Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile - de film over de beruchte Amerikaanse seriemoordenaar Ted Bundy - en Hermia Easterbrook in The Pale Horse, gebaseerd op het gelijknamige boek van Agatha Christie.

Verder was Kaya Scodelario ook te zien in Shank, Clash of the Titans, Wuthering Heights, Twenty8k, Now Is Good, The Truth About Emanuel met Jessica Biel, Tiger House, en The King’s Daughter met Pierce Brosnan en Benjamin Walker, dat nog geen verschijningsdatum heeft. Wij kunnen alvast niet wachten om meer van haar te zien op het grote en kleine scherm.

Kaya Scodelario zal beschikbaar zijn op FACTS, op 4-5 april, in Flanders Expo Gent, voor fotoshoots, signeersessies en spectaculaire Q&A-shows. Tickets & info op www.facts.be

Related bio's:
Kaya Scodelario