K3 danst in 3D samen met jou!

K3 danst in 3D samen met jou!

© Studio 100
Nieuwe app is 100% interactief én innovatief!

Vorige week lanceerden de meisjes van K3 nog hun nieuwe single met bijbehorende clip: 'Piramide van Liefde'. Naast deze nieuwe clip creëerde Studio 100 samen met The Park ook een interactieve app waarbij Klaasje, Marthe en Hanne de choreografie van dit nieuwe nummer dansen bij de fans thuis of elders. Met de gratis app kunnen fans samen met hun favoriete K'tje zelf de nieuwe dansmoves uitvoeren. Het nummer 'Piramide van Liefde' is ook te horen in de nieuwe film van de meiden: K3 Dans van de Farao

Primeur: K3 in 3D

Het is de allereerste keer dat K3 in een 3D-versie te zien is. Studio 100 werkte samen met The Park, die virtual reality ervaringen brengt in Nederland en België, om dit innovatieve project te realiseren. De meisjes werden volledig 360° rondom gefilmd aan de hand van opnames in een green key set-up die aan volumetric capturing doet. K3 is hierdoor nog nooit zo levensecht vlakbij geweest via een smartphone of tablet. De fans kunnen met deze interactieve app niet alleen K3 overal laten dansen waar ze maar willen, ze kunnen ook samen met Hanne, Marthe of Klaasje een eigen video van de bijhorende dansmoves maken. Bij het delen van de eigen video op Facebook, Instagram of Tiktok met hashtag #K3in3D maken de fans bovendien kans op verschillende exclusieve prijzen, waaronder tickets voor The Park.

Augmented Reality is een nieuwe en innovatieve technologie die het beste werkt bij recent (max. 3 jaar geleden) gelanceerde smartphones/tablets. Om alle fans de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan de wedstrijd, kunnen ook gewone dansfilmpjes ingestuurd worden waarin meegedanst wordt op het nieuwe nummer.

Hanne: "Na onze speciale presentatie van ons nieuw album 'Dans van de Farao' via livestream, zijn we bijzonder fier op dit volgende innovatieve project."

Klaasje: "Zeker in deze coronatijden is deze app bijzonder dankbaar. Omdat wij het publiek nu helaas niet fysiek tijdens onze shows kunnen ontmoeten, komen wij dansen op de salontafel bij de mensen thuis!"

Marthe: "Het is echt bijzonder wat er door nieuwe technologieën allemaal mogelijk is en daar stappen we als K3 graag in mee."  

 

Succesalbum

'Piramide van Liefde' is de nieuwe single van het album 'Dans van de Farao' en de gelijknamige film die binnenkort zal uitkomen. Het is na onder meer 'Love Cruise' en 'Dromen' alweer het zesde album van K3 in de huidige samenstelling. Samen met de nummers 'Bubbel', 'Bikini vol zand' en 'Dans van de farao', die eerder dit jaar uitkwamen, staan er maar liefst 12 nummers op het album dat bij de presentatie al meteen goed was voor een gouden plaat voor meer dan 20.000 verkochte exemplaren. Een week nadat ze hun nieuwe album 'Dans van de Farao' via een livestream voorstelden aan het grote publiek kwam het meteen binnen op de eerste plaats van de Ultratop in België. Daarmee verbeterde K3 hun eigen record met het 19e album in de top 5-notering. 

Het verhaal van de film

Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

 

De app 'Piramide van Liefde' is gratis te downloaden in de App Store of bij Google Play. De film K3 Dans van de Farao is vanaf 16 december te zien in de bioscopen in Nederland.