stormloop naar tickets Basketball Champions League

stormloop naar tickets Basketball Champions League

© Sportpaleis Group
Basketball Champions League Final Four in Sportpaleis zorgt voor stormloop naar tickets

Basketminnend België loopt storm voor de Basketball Champions League Final Four 2019 op vrijdag 3 en zaterdag 5 mei in het Sportpaleis. Voor dit Europese topsportevenement waren enkele uren na de start van de officiële verkoop al ruim 15.000 tickets verkocht, exclusief de bestellingen van de buitenlandse clubs. Er wordt dan ook verwacht dat eerdaags de uitverkoop kan worden geafficheerd. 
 
Vrijdag 5 april raakte bekend dat Antwerpen, na de plaatsing van Telenet Giants Antwerp, gaststad is voor de ontknoping van de Basketball Champions League. Een “once in a lifetime” kans om dit prestigieuze sportevent in eigen land mee te maken en mee basketgeschiedenis te schrijven, begrepen de Belgische basketfans. Toen de kaartverkoop van start ging, zaten velen dan ook klaar om zich van plaatsen te verzekeren. Een stormloop werd het, die er zelfs voor zorgde dat ticketverkoper Tele Ticket Service voor het eerst in zijn geschiedenis naar “fastselling” voor een sportactiviteit diende over te schakelen.
 
De voorbije jaren slaagde de gastploeg van de Final Four er telkens in die ook te winnen. Telenet Giants Antwerp, dat zich als eerste Belgische club ooit voor de Final Four plaatste, heeft dit seizoen al verschillende malen vriend en vijand aangenaam verrast met spectaculair basketbal en dito resultaten. In de halve finales van de Champions League krijgt het Iberostar Tenerife, winnaar in 2017, als te duchten tegenstander. De Giants, jongste ploeg onder de deelnemers, hopen hun thuisvoordeel in aanwezigheid van vele duizenden supporters naar een plaatsing voor de finale te kunnen omzetten.
 
De halve finales worden vrijdag 3 mei gespeeld tussen Segafredo Virtus Bologna (ITA) en Brose Bamberg (GER) om 18.30 uur en tussen Iberostar Tenerife (ESP) en Telenet Giants Antwerp (BEL) om 21.15 uur. De troosting en finale vinden plaats op zondag 5 mei om respectievelijk 15.00 en 18.00 uur.

Er worden enkel combitickets voor beide dagen aangeboden, maar dat is geen belemmering voor de vele fans om te reserveren. De lage tickettarieven zorgen mee voor massaal veel bestellingen. Gezien de nakende uitverkoop, is snel wezen de boodschap voor wie nog niet heeft geboekt.
 

Meer info 
http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/2018-2019/basketball-champions-league-final-four 

Online kunnen maximaal 10 tickets besteld worden via https://www.teleticketservice.com/tickets/2018-2019/final-four-games-antwerp/Combi. 
Meer dan 10 tickets via 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.).

Groepen vanaf 20 personen genieten van een mooie korting in de prijscategorieën 1, 2 en 3 viagroepen@sportpaleisgroup.be.

VIP-packages zijn wel zowel voor vrijdag 3 als voor zondag 5 mei beschikbaar.

VIP 03.05: https://sportpaleis.sportpaleisgroep.be/nl/kalender/2018-2019/basketball-champions-league-final-four/vip#2019-05-03_18-30 
VIP 05.05: https://sportpaleis.sportpaleisgroep.be/nl/kalender/2018-2019/basketball-champions-league-final-four/vip#2019-05-05_15-00

 

Related bio's:
Meer nieuws over: