Suikerrock uitgesteld naar 2022, alternatief voor 2021

Suikerrock uitgesteld naar 2022, alternatief voor 2021

© Suikerrock
Tiense festival vindt plaats van donderdag 28 juli tot zondag 31 juli 2022.

Suikerrock 2021 wordt uitgesteld. De volgende editie van het Tiense festival vindt plaats van donderdag 28 juli tot zondag 31 juli 2022.

Het is niet onze favoriete beslissing, en ze werd niet licht genomen, maar ze zat eraan te komen. Op het overlegcomité van vrijdag 23 april werden alweer geen concrete beslissingen genomen in verband met de festivalzomer. Die onzekere situatie maakt het gewoonweg onmogelijk om nog een volwaardig Suikerrock op poten te zetten, zoals onze fans dat ook van ons verwachten. Een bittere pil voor onze organisatie, maar ook voor onze medewerkers, sponsors, leveranciers, onze artiesten en hun entourage. En uiteraard is dit weerom een teleurstelling voor de fans en vrienden van Suikerrock, die het voorbije jaar veel begrip getoond hebben, waarvoor we hen niet hard genoeg kunnen bedanken!

Volgend jaar is Suikerrock er terug, sterker dan ooit! We hebben namelijk nog een paar verrassingen in onze mouw voor die editie, maar daarover later meer.  Tickets blijven geldig voor de editie 2022. Ticketkopers zullen via e-mail verwittigd worden door de ticketleverancier waar ze de tickets aankochten. Het wordt uitkijken naar de coronavrije zomer van 2022, waar we elkaar eens goed zullen vastpakken, en terug kunnen meezingen en dansen als nooit tevoren!

Alles is echter nog niet verloren voor de zomer van 2021: Omdat we niet nog eens een jaar de gekende ‘vibes & sweetness’ willen missen, hebben we de voorbije weken koortsachtig gewerkt aan een alternatief. Er liggen hiervoor concrete plannen op tafel, maar die zullen we pas uit de doeken doen wanneer we definitief weten wat er toegelaten zal zijn.

Het einde van de strijd tegen dat ellendige coronavirus is in zicht. We kijken reikhalzend uit naar de zomer van 2022, en we hopen om deze zomer toch nog een beetje de Suikerrock ‘vibes’ te voelen en de ‘sweetness’ proeven! Hou het in de tussentijd veilig en gezond…

Related bio's:
Tags:
Suikerock