Tatyana Beloy lanceert haar eerste kledingslijn voor Zeb

Tatyana Beloy lanceert haar eerste kledingslijn voor Zeb

© Zeb
Er zit muziek in je kleren,Tatyana maakt van iedereen een ster

Presentatrice en actrice Tatyana Beloy lanceert dit voorjaar haar eerste collectie voor ZEB, helemaal geïnspireerd op haar liefde voor musical. Met opschriften als ‘I Follow My Dreams’ of ‘Dance like no one is watching’ wil ze dat iedereen, letterlijk, een positieve boodschap (uit)draagt.

Tatyana Beloy heeft al heel wat watertjes doorzwommen: ze maakte naam als presentatrice van onder meer Vlaanderen Vakantieland, heeft ook enkele mooie rollen als actrice op haar palmares (De Collega’s 2.0, Gent West) en lanceerde in tussentijd succesvolle musicalstages voor jongeren onder de naam Supastar.

Vanaf nu kan je in de ZEB-winkels komen (supa-)staren naar Tatyana’s eerste kledingcollectie. En er zit muziek - of beter: musical - in de kleren van Tatyana. Inspiratie voor haar collectie zocht én vond ze immers bij haar Grote Liefde, de musical. Haar collectie is net als haar muziekstages, gericht op jongeren: ‘Zij zijn eerlijk, puur en hebben het hart op de tong. Geen ego’s, niet te veel gedoe: daar hou ik van’, zo omschrijft ze het zelf. Of om het met een opschrift op één van haar stuks te zeggen: ’All drama must remain on the stage’.

De podiumbeesten van de Supastar-stages breken niet zelden door naar het échte werk en naar televisieproducties. Of zelfs naar een fotoshoot van ZEB: de meiden die model stonden met de collectie van Tatyana, liepen immers stage bij Supastar. ‘Ik vind het belangrijk dat de stages ook een soort van springplank kunnen zijn naar meer. Passie en talent kan je niet vroeg genoeg opsporen’.

De kleren zijn ‘helemaal Taty’: ‘Ik draag zelf het liefst makkelijke, maar mooie kleren: een simpele sneaker, een tof truitje met een rokje of een shortje eronder.’ Opvallendste stuks uit de collectie zijn een knalrode trui met de lievelingsquote van Tatyana ’Blow a kiss & Take a Bow’ en een sweater jurk waarin je op en naast het podium kan stralen dankzij de afwerking met lurex. Springt ook in het oog: de coureurbroek. You love it or hate it, maar ‘of je nu danst, sport of zingt, je kan er helemaal mee losgaan’, dixit Tatyana.

Op heel wat kledingstuks staan quotes die uit het leven van Tatyana gegrepen zijn, zoals ‘This is my cue’, ‘#showtime’, of ‘Love the spotlight’. Tatyana wil dat we met Supastar een positieve boodschap (uit)dragen. ‘Ik vind dat, zoals het op één van de kledingstuks staat, iedereen moet durven dromen.’

Deze droom van een collectie ligt nu bij ZEB in de rekken. Wij verwachten alvast een - ahum supastart!

Related bio's: