Verjaardagsshow 20 Jaar K3 in première!

Verjaardagsshow 20 Jaar K3 in première!

© Studio100
De nieuwe shows rond 20 jaar K3 zijn van start gegaan.

Deze namiddag ging in het waanzinnig enthousiaste Studio 100 Pop-Up Theater de nieuwe K3 Show in première! De show staat helemaal in het teken van 20 jaar K3. De meisjes reigen tijdens deze show moeiteloos de ene hit na de andere aan elkaar. Naast de bekende muziek zorgden ook de dansers, de rijdende tribunes én het indrukwekkend decor voor een feestelijk totaalspektakel.

20 jaar
In 2019 is het exact 20 jaar geleden dat de hit Heyah Mama uitgebracht werd door de Karen, Kristel en Kathleen. Sindsdien heeft de populaire meidengroep heel wat teweeggebracht in Vlaanderen: niet alleen zijn ze 2 keer van samenstelling veranderd, de groep heeft ook duizenden kinderhartjes doen smelten met hun liedjes. Tijd voor een bijzonder feestje dus!

Studio 100 Koor
Na afloop van de show kon het publiek ook voor de eerste keer kennismaken met het nagelnieuwe Studio 100 koor. Dit 20-koppig koor brengt zowel nummers uit het omvangrijke oeuvre van Studio 100 als daarbuiten. De zangers van het Studio 100 koor worden geselecteerd, opgeleid en begeleid door Dansstudio Ijvi Hagelstein, de dansschool van Studio 100. Vanaf nu zullen ze regelmatig optredens geven overal in Vlaanderen en Nederland. Het Studio 100 koor kan geboekt worden via agency@studio100.be.

tot en met 21 april exclusief te zien
in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs

tickets & info via www.20jaark3.com

Related bio's: