Volle zalen voor Avant-première van #LikeMe

Volle zalen voor Avant-première van #LikeMe

© vrt
Meer dan 13.000 bezoekers kijken in avant-première naar het tweede seizoen van de Ketnet-reeks #LikeMe

Het was aanschuiven geblazen vandaag in Kinepolis Antwerpen. Heel wat Ketnetters en hun ouders kwamen er in avant-première kijken naar de eerste 2 afleveringen van het nieuwe seizoen van de razend populaire Ketnet-reeks #LikeMe, in aanwezigheid van de cast. Ze ontdekten er hoe het met Caro en haar vrienden gaat na afloop van seizoen 1 en konden als eersten enkele gloednieuwe Vlaamse en Nederlandstalige klassiekers beluisteren.

Ook later op de dag, op zaterdag 4 en zondag 5 januari kunnen Ketnetters nog genieten van #LikeMe in avant-première:

  • vrijdag 3 januari: Antwerpen - Gent
  • zaterdag 4 januari: Brugge – Kortrijk
  • zondag 5 januari: Leuven – Hasselt

De tickets voor de voorstellingen gingen razensnel de deur uit, intussen zijn er meer dan 13.000 tickets verkocht. De Avant-premières in Gent, Brugge, Kortrijk en Leuven zijn volledig uitverkocht en voor Hasselt en Antwerpen zijn er nog maar enkele tickets over.  

#LikeMe seizoen 2: het verhaal

De zomervakantie loopt op haar einde en iedereen maakt zich weer klaar voor een frisse start aan ‘t SAS in Antwerpen. Na het afgelopen, toch wel bewogen, schooljaar besloot Caro Timmers terug te verhuizen naar de Ardennen waar ze met haar vader Peter Timmers de draad terug probeert op te pikken. Dat blijkt zonder mama Kristel toch niet zo vanzelfsprekend te zijn. Ook in Antwerpen loopt niet alles zoals voorheen. Camille ondervindt nog elke dag de gevolgen van haar daden van vorig jaar en heeft haar plek afgestaan aan de nieuwe Queen Bee: Merel. Vindt Caro haar draai in de Ardennen en valt alles weer in de plooi in Antwerpen?

#LikeMe is een coproductie van Fabric Magic en Ketnet: vanaf zondag 12 januari om 08.50 uur op Ketnet

 

Related bio's:
Tags:
#LikeMe, KETNET