VIJF maakt jouw zondagavond misdadig spannend

VIJF maakt jouw zondagavond misdadig spannend

©
NIEUW EN GEVAARLIJK OP VIJF: DE BESTE SPEURDERS IN DE SPANNENDSTE MISDAADREEKSEN

Vanaf 3 maart wordt het op VIJF nagelbijten op zondagavond: op Crime Sunday brengt VIJF de beste speurders in de spannendste misdaadreeksen. Met nieuwe afleveringen van Criminal Minds en BULL maakt VIJF zondagavonden misdadig spannend. Dé klassieker onder de misdaadreeksen, CSI, opent de Crime Sunday. Speur elke week opnieuw mee vanuit je luie zetel. 

Net zoals de Drama Queens op woensdagavond bij VIJF terecht kunnen voor de leukere dramareeksen, kunnen nu ook de misdaadfans hun hart ophalen tijdens de Crime Sunday op VIJF. CSI, Criminal Minds en BULL houden je de hele avond lang in spanning. Nog nooit was zondagavond zo meeslepend.

VIJF begint al vroeg op de avond met CSI: Crime Scene Investigation rond 17u. De eigenzinninge inspecteur Gil Grissom en zijn forensisch team nemen je mee tijdens de spannendste moordzaken en misdrijven in Las Vegas, The City of Sin. Kan jij de dader al spotten?

Daarna krijg je een dubbele portie Criminal Minds, de nieuwe afleveringen van de serie beloven weer zenuwslopend te worden. Kruip samen met Spencer Reid en de rest van de BAU diep in de breinen  achter de misdaden. Het veertiende seizoen start meteen met een spannende zaak rond een ontvoering die iedereen in het team zwaar treft.

Afsluiten doen we wekelijks met een nieuwe aflevering van BULL. Volg de charmante proces-consultant Jason Bull terwijl hij probeert te begrijpen hoe juryleden, advocaten en getuigen denken en handelen tijdens een proces. Bull en zijn team combineren psychologie, intuïtie en high-tech dataverzamelingssystemen om elke rechtszaak tot een goed einde te brengen.

In de eerste aflevering van het tweede seizoen wordt BULL al meteen geconfronteerd met een oude geliefde en staat Chunk voor een moeilijke keuze ...

Crime Sunday, vanaf 3 maart elke zondag om 17u op VIJF.   

Crime Sunday:

CSI – 17u05
Criminal Minds – 20u30
BULL – 22u10

Related bio's:
Hanne Verbruggen
Tags:
Vijf