4eVeR seizoen 4 op Ketnet

4eVeR seizoen 4 op Ketnet

©
Het vierde seizoen van 4eVeR, de realistische fictiereeks van Ketnet die net als D5R moeilijke onderwerpen bespreekbaar maakt, is nu ook te volgen op een gloednieuwe 4eVeR-zone in de Ketnet-app en op Ketnet.be.

Het vierde seizoen van 4eVeR, de realistische fictiereeks van Ketnet die net als D5R moeilijke onderwerpen bespreekbaar maakt, is nu ook te volgen op een gloednieuwe 4eVeR-zone in de Ketnet-app en op Ketnet.be. Fans kunnen er niet enkel naar de nieuwste aflevering kijken, maar krijgen er ook elke dag in een chronologische feed updates met vele extra’s over de reeks en de personages. Ketnetters kunnen er hun mening geven rond vele herkenbare thema’s uit de reeks en de vele video’s, foto’s en quotes liken met de emoji die zij kiezen.

Met deze nieuwe zone biedt Ketnet een handig alternatief voor sociale media, met dezelfde interactieve toepassingen in een veilige Ketnet-omgeving en nog meer 4eVeR-extra’s. We werken voor deze pagina samen met Awel, op die manier kunnen we nog meer digitaal in interactie gaan over de moeilijke onderwerpen die in de reeks worden aangeraakt.

4eVeR seizoen 4 vanaf maandag 24 september van maandag tot en met donderdag omstreeks 19.40 uur.

Related bio's:
Tags:
4eVeR, KETNET