Allereerste beelden van gloednieuwe reeks Samson & Marie

Allereerste beelden van gloednieuwe reeks Samson & Marie

© Ketnet
"Samson is een beetje zwaluwachtig… euh zenuwachtig!”

Ketnet verwelkomt vanaf maandag 28 september Samson & Marie in de grote Ketnet-familie. Vanaf dan zullen de langverwachte afleveringen te zien zijn op Ketnet. Vandaag verspreidt Ketnet de allereerste beelden van deze gloednieuwe reeks. 

Samson & Marie

Met Samson & Marie leren de Ketnetters een nieuw maar vertrouwd duo kennen. Echter spelen de avonturen zich niet meer af in de Dorpstraat 101 maar in een busje met nummerplaat bus 101. Elke aflevering trekken de twee dikke vrienden er op uit met hun kampeerbusje en beleven ze veel kleine avonturen. Ze lachen, spelen en zingen er op los en maken soms ook eens ruzie, net zoals alle dikke vrienden. Af en toe duiken er ook een aantal vertrouwde gezichten op, zoals de burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen. Niet enkel de Ketnetters gaan kunnen genieten van de avonturen van Samson & Marie. De reeks zal ook te zien zijn in Nederland.

Ketnet verwelkomt Marie in de grote Ketnet-familie

Voor Ketnet voelt Samson & Marie als thuiskomen, want ook Samson & Gert was jarenlang te bekijken op Ketnet. De eerste aflevering van Samson & Gert werd uitgezonden op 2 september 1990, ondertussen bijna 30 jaar geleden. Gert kondigde vorig jaar aan dat hij afscheid zou nemen. Met dochter Marie was de opvolging verzekerd en kreeg Samson er een extra baasje bij. En nu, 30 jaar na de eerste aflevering van Samson & Gert, zetten Samson & Marie dat verhaal in een nieuw jasje verder op Ketnet. Gelukkig hoeven de Ketnetters niet meer te wachten tot zondagochtend om te genieten van deze gloednieuwe reeks. Samson & Marie vanaf 28 september iedere dag op Ketnet en altijd digitaal via de website, app en YouTube kanalen van Ketnet en Ketnet Junior.

 

 

Related bio's:
Marie Verhulst