Celine Van Ouytsel is Miss Belgie 2020

Celine Van Ouytsel is Miss Belgie 2020

© Dieter Dewulf
Wie won er zaterdagavond in Plopsaland de Panne Miss België..?

Tijdens een liveshow werd zaterdagavond Miss België 2020 verkozen. De theaterzaal van Plopsaland De Panne liep al vroeg vol met familie, vrienden en collega’s van 32 kandidaten die zouden strijden om het kroontje als 52ste Miss België te mogen dragen. De gelukkige jongedame die een jaar lang Miss België mag vertegenwoordigen op vele tientallen evenementen is Celine Van Ouytsel.

 

 

Celine Van Ouytsel is 23, woont in Herentals en heeft ondertussen haar master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen behaald. Celine kan zich een volledig jaar smijten om zoveel mogelijk uit de titel van Miss België te halen. Celine Van Ouytsel werd maanden geleden al getipt als opvolgster van Elena Castro Suarez. Celine was Miss Antwerpen en traditioneel scoort een Miss Antwerpen goed tijdens de verkiezing van Miss België. Bovendien had Celine al een grote voorsprong op de andere kandidates omdat zij al vele tienduizenden volgers op Instagram had. Het was dit jaar trouwens al de tweede deelname van Celine Van Ouytsel: in 2015 werd zij tweede eredame bij Miss Antwerpen.

 

 

Celine Van Ouytsel was dan wel topfavoriet, even zag het er zaterdagavond minder goed uit voor haar. Van Ouytsel viel al bij de introductie van de 32 kandidates van de trap. Gelukkig kon zij de situatie snel rechttrekken. Opvallend trouwens: in de zaal klonk er vooral applaus telkens de naam van Celine viel.

 

 

Voor de kersverse Miss België belooft het trouwens een korte nacht te worden. Zondagochtend zal de nieuwe titeldragende Miss al vroeg gewekt worden voor de traditionele fotoshoot en interviews. Wedden dat Miss België ook deze keer weer in een met water en schuim gevuld bad mag poseren voor fotografen van de geschreven pers? Oh ja, stel je daar niet te veel bij voor, meestal draagt Miss België een bikini tijdens die shoot.

 

 

In de rand van de verkiezing werden zaterdagavond ook andere titels toegekend, een overzicht:
Miss Sympathie: Lorina Boterdaele
Miss Talent: Blandine Frennet
Miss Beach: Anicca Van Hollebeke
Miss Social Media: Celine Van Ouytsel
Miss Sport: Caro Beugnier
Miss Charite: Marieke Vannieuwenhuyse
Miss Model: Elise Baron

Related bio's:
Celine Van Ouytsel
Meer nieuws over: