De VRT opent haar deuren tijdens dag van de klant

De VRT opent haar deuren tijdens dag van de klant

© VRT
Kom jij de Vrt bezoeken ? De Vrt opent haar deuren.

6 september 2019 — De VRT opent op zaterdag 5 oktober opnieuw haar deuren tijdens de Dag van de Klant. Dompel je onder in de wereld van de openbare omroep tijdens een exclusieve rondleiding.

Op de Dag van de Klant zal je niet alleen de rijke verzameling aan beeldmateriaal ontdekken, maar ook meer te weten komen over onze schat aan kostuums en decors. Wil je graag nostalgie opsnuiven tussen de VRT-archieven? Ben je nieuwsgierig naar de radiostudio van MNM of het nieuwe decor van de talkshow ‘Vandaag’ op Eén? Wil je ontdekken waar de flamboyante kostuums van Boma van F.C. De Kampioenen worden bewaard? Schrijf je dan zeker in voor de Dag van de Klant bij de VRT.

 

Praktisch info

Tijdstip

De rondleiding doorheen de studio’s, de archieven en de decorstraat van de VRT duurt anderhalf uur. Je kan een rondleiding plannen op zaterdag 5 oktober om 10.00 uur11.30 uur13.00 uur14.30 uur of 16.00 uur. We nodigen al onze bezoekers uit een halfuur voor aanvang aanwezig te zijn voor een hartelijk onthaal met een drankje en een gebakje. Achteraf ga je naar huis met een verrassing uit het rijke VRT-archief.

Prijs

Iedereen kan zich inschrijven voor een unieke rondleiding van anderhalf uur en dit voor de prijs van 14 euro. Voor een rondleiding met torenbezoek betaal je 6 euro extra. (*)

(*) Het torenbezoek is onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Als het weer het niet toelaat om de toren te bezoeken, zullen alle bezoekers hun toeslag terugkrijgen. Bezoekers zullen natuurlijk nog steeds kunnen deelnemen aan de rondleiding.

Extra info

Related bio's:
Tags:
VRT