Guy Penders uit 'The Sky is the Limit' schenkt 5.000 euro aan goed doel

Guy Penders uit 'The Sky is the Limit' schenkt 5.000 euro aan goed doel

© Showbizzplaza
Guy Penders, bekend van 'The Sky is the Limit', heeft 5.000 euro geschonken aan BiJeVa.

Guy Penders, bekend van 'The Sky is the Limit' op Play4 en oprichter en CEO van vastgoedkantoor Best Luxury Properties, heeft 5.000 euro geschonken aan BiJeVa, een onafhankelijke vrijwilligersvereniging die vakanties voor kinderen uit kansarme gezinnen organiseert.

BiJeVa is een initiatief van de Belgische Anny De Windt, die in 2013 door koning Albert II werd uitgeroepen tot Commandeur in de Kroonorde en sinds 2017 ereburger is van de stad Zottegem en Ridder in de Orde van Sotto.

'Stille Weldoeners'

"Anny en ik kennen elkaar al meer dan tien jaar", vertelt Penders. "Ik heb met haar en haar werk mogen kennismaken tijdens de opnames van het VTM-programma 'Stille Weldoeners' in 2011. "Haar inspanningen en de kinderen hebben toen een diepe indruk op mij nagelaten. Ik vond het indertijd dan ook belangrijk en logisch om ons contact ook naast de camera te behouden."

"Met Best Luxury Properties proberen we elke dag het verschil te maken voor de gemeenschappen waarin we actief zijn", legt Penders verder uit. "Het belangrijke werk dat Anny doet, sluit honderd procent aan bij onze waarden en dus zijn we erg trots dat we BiJeVa kunnen ondersteunen. We geloven oprecht dat de inspanningen van Anny en haar collega's een positieve impact hebben op de gemeenschap en ik persoonlijk kan alleen maar hopen dat onze steun anderen zal inspireren om een verschil te maken in hun eigen gemeenschap."

Voldoening

"Als zakenmens en burger neem ik graag mijn verantwoordelijkheid op om een positieve impact op de wereld te hebben. Het belangrijkste in dit verhaal, is dat heel wat kinderen die normaal niet op vakantie gaan, dat nu wel kunnen. Als ik met Best Luxury Properties tot zoiets kunnen bijdragen, geeft dat de mooiste voldoening."

Herbekijk hieronder integraal de aflevering van 'Stille Weldoeners' op VTM en en ontdek hoe met Guy 12 jaar geleden kennis maakte met Anny en BiJeVa:

 

 

Related bio's:
Meer nieuws over: