Night of the Proms Summer edition verplaatst naar 2021

Night of the Proms Summer edition verplaatst naar 2021

© Night of the Proms Summer edition
De tweede editie van dit uniek zomers muziekfeest komt op donderdag 29 en vrijdag 30 juli 2021

 

 Vorige zomer was het nieuwe topevent in Koksijde, Night of the Proms Summer edition, meteen een schot in de roos. Zo’n 7000 toehoorders genoten op een zwoele zomeravond van een schitterende show op het Kerkplein te Koksijde. Burgemeester Marc Vanden Bussche was dan ook enorm trots om tijdens het concert reeds aan te kondigen dat we komende zomer een tweede editie zouden krijgen. Helaas… de coronacrisis besliste er anders over. 

Maar, uitstel is geen afstel! De tweede editie van dit uniek zomers muziekfeest staat nu gepland op donderdag 29 en vrijdag 30 juli 2021! 

Burgemeester Marc Vanden Bussche: “Het was met pijn in het hart dat we enkele weken geleden reeds de beslissing moesten nemen om één van onze mooiste projecten uit te stellen naar volgend jaar, en dit op basis van de maatregelen die ons werden opgelegd vanwege de federale overheid. Iedereen had er zo naar uitgekeken, maar de gezondheid primeert. Aangezien er in dit event meerdere betrokken partijen zijn, moesten heel wat agenda’s naast elkaar worden gelegd alvorens we met zekerheid nieuwe data konden communiceren. Zo is Jan Vereecke (PSE Belgium) wonderwel in zijn opzet geslaagd om alle artiesten aan boord te houden, maar ook onze partners voor onder andere hospitality en logistiek moesten we consulteren. Veel mensen die aan dit project hun steentje bijdragen, krijgen het momenteel hard te verduren. Ik denk hierbij onder andere aan onze hotels waar de artiesten en de crew zouden hebben gelogeerd, de cateraars die voor de maaltijden zouden hebben gezorgd, maar bijvoorbeeld ook aan de firma’s die zouden instaan voor het leveren van de tribunes, de toiletten, de stroom, de publiekscatering, enz. Toch stelde iedereen zich zeer flexibel op en vonden we iedereen bereid om de opdracht voor 2020 gewoon uit te stellen naar 2021. We zijn iedereen hiervoor dan ook zeer erkentelijk. We kijken hoopvol vooruit en zullen er volgend jaar een extra leuk feest van maken.”. 

Tickets 

De tickets die werden aangekocht voor deze zomer, blijven volgend jaar gewoon geldig; er moeten dus geen tickets gewisseld worden. Tickets voor donderdag 13 augustus 2020 zullen geldig zijn op donderdag 29 juli 2021, en tickets voor vrijdag 14 augustus 2020 zullen geldig zijn op vrijdag 30 juli 2021. De donderdagshow (13/08/20) was zeer snel uitverkocht, dus dit zal in principe zo blijven voor volgend jaar (29/07/21). Voor de show op vrijdag werden ook reeds heel wat tickets verkocht, maar voor deze show (30/07/21) zijn wel nog steeds tickets beschikbaar, zowel online via www.teleticketservice.com als via het toerismekantoor te Koksijde (momenteel nog gesloten en enkel bereikbaar via toerisme@koksijde.be of 058 51 29 10).

Related bio's: