Gers Pardoel sluit line-up van Night of the Proms aan zee af

Gers Pardoel sluit line-up van Night of the Proms aan zee af

© Dieter Dewulf
Donderdag 1 augustus voor de allereerste keer in Koksijde

Gers Pardoel is zonet aangekondigd als laatste naam voor de Summer Edition van Night of the Proms in Koksijde. Ook Gérard Lenorman, Lady Linn, John Miles, Regi, Milow, Bart Peeters en uiteraard het Antwerp Philharmonic Orchestra o.l.v. Alexandra Arrieche en het koor Fine Fleur zullen op donderdag 1 augustus mee op het podium staan van de allereerste Night of the Proms Summer Edition in Koksijde, tevens ook de 1000ste editie van de populaire concertreeks. 

Alomtegenwoordig in Vlaanderen 
Gers Pardoel is sinds zijn deelname aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ alomtegenwoordig in Vlaanderen. Hij zetelde als jurylid in het Eén-programma ‘Steracteur Sterartiest’, zat als coach in ‘The Voice Kids’ op VTM en stond ondertussen al 3x in een uitverkochte Lotto Arena. Ook volgend jaar staat hij er terug op 18 april 2020.

Veel hits 
Gers Pardoel werd begin 2010 zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn samenwerking met The Opposites op de single ‘Broodje Bakpao’. Daarna scoorde hij ook bij ons hoog met de singles ‘Ik neem je mee’ (2011), ‘Bagagedrager’ (2012) en ‘Louise’ (2014), in de Ultratop telkens goed voor een top 10-notering. Met ‘Zo bijzonder’ (2017) stond hij maar liefst 20 weken in de charts!

Zopas bracht hij de aanstekelijke nieuwe single ‘Zomer’ uit:

Tickets  
Tickets voor Night of the Proms Summer Edition op 1 augustus in Koksijde kosten € 28 (staanplaats), € 35 (rolstoelplaats/begeleider) en € 45 (zitplaats) en zijn verkrijgbaar via www.teleticketservice.com, telefonisch via 070 345 345 (max. € 0,30/min.) en via de dienst Toerisme in Koksijde (ter plaatse).

Praktisch  
Wanneer: donderdag 1 augustus 2019 om 20.30 uur
Waar: Kerkplein, Koksijde-Bad
Info: www.visitkoksijde.be/notp - www.notp.com/belgie 
Tickets: www.teleticketservice.com / Toerisme Koksijde
 

Related bio's: