Koop nu het gesigneerde album van Emma Bale

Koop nu het gesigneerde album van Emma Bale

©
gesigneerd album 'RETROSPECT' + bonus CD met liedjes uit Liefde Voor Muziek.

‘RETROSPECT’ mikt op de heupen, maar nodigt evenzeer uit tot introspectie – de Belgische popartiest heeft aan soul searching gedaan.

Nooit was Emma meer in haar sas dan nu. Ze heeft haar plaats ingenomen in de schemerzone waar pop, R&B en elektronica in elkaar overvloeien. Emma Bale heeft opnieuw haar stem gevonden, na een korte periode van aftasten, vallen en opstaan. 

Gouden platen. Een Music Industry Award. Miljoenen streams op Spotify en dito views op YouTube. De debuut EP ‘My World Untouched’. Sinds Emma Bale (née Emma Balemans) in 2014 als 14-jarige werd opgevist uit The Voice Kids ging het de Belgische zangeres voor de wind. Met ‘Run’, ‘Fortune Cookie’ en ‘Cut Loose’ bracht ze pophits uit op maat van de grootste podia in België en daarbuiten. Het gewicht op haar schouders werd er niet lichter op. 

Maar Emma Bale is terug en ze is strijdvaardiger dan ooit tevoren. Klaar om huiskamers om te toveren tot zweterige clubs. Klaar om opnieuw podia te bestormen en een mensenzee te bespelen. Wat de intussen 21-jarige Emma Bale in het verleden bracht, was slechts de amuse-gueule. Nu is ze klaar voor het echte werk.

Koop dit album hier

Related bio's:
Emma Bale