Laura Tesoro, Lost Frequencies en Zwangere Guy op de MIA's

Laura Tesoro, Lost Frequencies en Zwangere Guy op de MIA's

© De MIA's
Deze namen hebben bevestigd voor De MIA's op donderdag 6 februari

Laura Tesoro zal optreden tijdens de dertiende editie van de MIA’s. Dit nieuws maakte ze bekend tijdens de avondspits bij Planeet De Cock op MNM. Niet alleen Laura Tesoro, maar ook Lost Frequencies en Zwangere Guy hebben hun optreden voor de liveshow op donderdag 6 februari in Paleis 12 toegezegd.

Laura Tesoro kan een MIA scoren voor Pop’ en ‘Solo vrouw’. Hiervoor had ze al drie MIA-nominaties op haar naam maar die kon ze jammer genoeg niet verzilveren. Lost Frequencies dingt mee in de categorieën Album’ en ‘Dance’. Het wordt voor Felix De Laet afwachten of hij voor de vijfde keer op rij de MIA voor ‘Dance’ mee naar huis kan nemen. Brussels hiphopfenomeen Zwangere Guy ten slotte maakt kans op een MIA in maar liefst zeven categorieën: 'Album', 'Auteur/componist', 'Nederlandstalig', ‘Live act’, ‘Solo Man’, ‘Videoclip’ en 'Urban'.

Eerder werd al aangekondigd dat BalthazarClouseau en IBE optreden. Ook Arno, die tijdens de liveshow de Lifetime Achievement Award in ontvangst neemt, zal op het podium staan. Deze namen staan nu al op de affiche:

 Tickets voor de awardshow zijn te koop via www.mias.be of www.paleis12.com

De awardshow MIA's: donderdagavond 6 februari live op Eén.

De MIA's is een initiatief van de VRT en Poppunt.