Liandra Sadzo speelt vanaf maandag mee in De Buurtpolitie

Liandra Sadzo speelt vanaf maandag mee in De Buurtpolitie

©
Liandra Sadzo nieuw gezicht in De Buurtpolitie

Op maandag 24 februari keert ‘De Buurtpolitie’ terug met het ondertussen dertiende seizoen van de reeks. Voor de gelegenheid is er een nieuw gezicht: Liandra Sadzo vervoegt de cast en maakt haar intrede als inspecteur.

Liandra is een Vlaamse actrice met Zuid-Amerikaanse roots. Op jeugdige leeftijd kwam ze al in contact met de showbizz als danseres van o.a. Regi, Ian Thomas en Slongs Dievanongs. In 2008 werd ze Belgisch kampioene hip-hop. Een jaar later vertegenwoordigde ze België samen met Laura Omloop op Junior Eurosong in Kiev. Bij het grote publiek is ze vooral bekend door haar rol als Kyra in de jeugdreeks D5R of als Merel in de muzikale Ketnet-reeks #LikeMe.

Inspecteur Mertens

In De Buurtpolitie kruipt Liandra in de huid van inspecteur Louise Mertens. Ze kent Nour (Idalie Samad) en Emma (Lisa Gerlo) van op de politieschool en omdat zij zo enthousiast waren over het korps van commissaris Berckmans (Willy Herremans) heeft ze meteen gesolliciteerd toen er een vacature vrijkwam: “Wie wil er nu niet achter boeven spurten, hen onder schot houden en in de boeien slaan? De avonturen van De Buurtpolitie heb ik gevolgd maar ik wist niet dat dit over échte verhalen ging! Dat maakt het nog éxtra spannend. De eerste opnames zijn zeer goed verlopen. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak in het politiekorps en in mijn agentenpakje. Meespelen in De Buurtpolitie is zonder te overdrijven toch wel iets dat op mijn bucketlist stond. Van nature ben ik een persoon die zéér slecht tegen onrecht en onrechtvaardigheid kan. Daarom is de rol van Louise in De Buurtpolitie me dan ook op het lijf geschreven.”

 

Related bio's:
Liandra Sadzo