Plopsaland De Panne volzet op zaterdag 6 april

Plopsaland De Panne volzet op zaterdag 6 april

© Plopsaland
Plopsaland De Panne is 6 april volledig afgehuurd en niet toegankelijk voor het grote publiek.

Op zaterdag 6 april, de eerste dag van het nieuwe pretparkseizoen, is Plopsaland De Panne volledig afgehuurd. Bezoekers hebben echter wel de kans om het park zondag 7 april en de volledige paasvakantie te bezoeken en zo de nieuwe K3 Roller Skater te ontdekken, waarin bezoekers zich een weg banen langs een verrassend parcours én dit allemaal in een fantastisch Roller Disco-thema. Daarnaast kunnen Plopsa-fans ook terecht in het waterpark Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. 

Vanaf zondag 7 april staat Kabouter Plop traditiegetrouw op het podium van het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne met de unieke paasshow 'Plop en de Toverglazen'. Daarnaast is er tijdens het paasweekend, van 20 tot en met 22 april, het nieuwe evenement 'Kaatjes Paaseierenraap'. In samenwerking met Ketnet Junior en chocolatier Libeert zullen er tijdens deze dagen duizenden paaseitjes verspreid liggen doorheen het park.

Voor de exacte openingsdagen en –uren en het gedetailleerde show- & evenementenprogramma van de Plopsa-parken kijk op www.plopsa.be

Related bio's: