Michiel De Meyer, Elindo Avastia en Céline Verbeeck bij De KetnetBand

Michiel De Meyer, Elindo Avastia en Céline Verbeeck bij De KetnetBand

© De Ketnetband
drie nieuwe leden bij de Ketnetband:Michiel De Meyer, Elindo Avastia en Céline Verbeeck.

De KetnetBand heeft groot nieuws: de band verwelkomt maar liefst drie nieuwe leden: Michiel De Meyer, Elindo Avastia en Céline Verbeeck. Samen met Giovanni Kemper, Sien Wynants en Maureen Vanherberghen vormen zij de nieuwe KetnetBand. Dat werd zonet aangekondigd in de Ketnet-wrap.

De KetnetBand bestaat vanaf nu dus uit zes leden. Hierdoor kunnen Sien, Maureen, Céline, Gio, Michiel en Elindo elkaar afwisselen: tijdens een optreden geven er telkens drie van de zes leden het beste van zichzelf op het podium. De KetnetBand bestaat dit jaar 19 jaar en treedt doorheen het hele land op met Ketnet-hits en covers uit de hitlijsten. Het afgelopen jaar speelde de band meer dan 90 optredens op de vele Ketnet-events, maar ook op Pennenzakkenrock, Suikerrock tot op het buurtfeest van Tomorrowland. Ketnetters kunnen de band in de nieuwe opstelling voor het eerst aan het werk zien vanaf mei.

Leden Matthew Michel en Charlotte Leysen nemen na enkele hele mooie jaren afscheid van de band. Charlotte gaat zich momenteel focussen op haar televisieprojecten en Matthew legt zich verder toe op zijn stemmenwerk en zijn werk in het theater.

“De KetnetBand is een club van fantastische muzikanten en zangers. Ik ben op zoveel leuke plekken geweest, van de grootsteden tot de uithoekjes van Vlaanderen. Het is fijn om naast het televisiewerk ook ‘live’ in contact te komen met alle kids. Ik ben jarenlang trots deelgenoot geweest van de band, maar ik vind het belangrijk om regelmatig weer met een schone lei te beginnen. Verandering van spijs doet eten! Liefs aan iedereen die is komen meezingen en dansen!”
Charlotte

Vier jaar KetnetBand! Dat is eigenlijk een beetje vier jaar toerist in eigen land. Ontelbare dorpspleinen en tenten op z’n kop gezet. Altijd blije gezichten en elke keer opnieuw the thrill van live muziek.  Dikke merci aan ons publiek. 
Matthew

Wie zijn de nieuwe bandleden?

Céline Verbeeck is voor de Ketnetters het meest bekend uit Nachtwacht, waar ze elf Keelin speelt. Ze deed eerder al ervaring op binnen De KetnetBand als vervanger tijdens Siens zwangerschapsverlof. Michiel De Meyer is bekend van Ghost Rockers, maar ook van de Eén-reeks Thuis en van Steracteur sterartiest. Momenteel speelt hij, samen met Maureen, de hoofdrol in de Ketnet Musical TROEP!. Ook Elindo Avastia is voor de Ketnetters geen onbekende: hij speelt ook in Ghost Rockers en sprokkelde op Ketnet in @elindo het leukste van het internet bij elkaar.

Daarnaast zijn er natuurlijk Maureen Vanherberghen (een van de Helden in het gelijknamige Ketnet-programma), Sien Wynants (Ketnet-wrapper sinds 2012) en Giovanni Kemper (bekend uit Nachtwacht en deelnemer aan Steracteur sterartiest).

Related bio's:
Maureen Vanherberghen