Mika brengt nieuwe single en clip uit

Mika brengt nieuwe single en clip uit

© dieter dewulf
Dit is de nieuwe single 'Ice Cream' en clip van Mika

Vandaag, verdeelt platinum verkopende artiest MIKA visuals naar zijn laatste zomer anthem 'Ijs' nu via Virgin/EMI.

Geregisseerd door Francesco Calabrese en gefilmd in Barcelona, zie de "Ice Cream" visuals een zorgeloze MIKA zo levendig als het ooit zijn weg door zomer met dans routines, strand loungen en zijn trouwe ijs van navigeren. De zomer bop was geschreven door MIKA en co-geschreven/geproduceerd door Daniel Black, langs met Mark bemanning en Dan Priddy. 'Ijs' is ontleend aan MIKA van komende album, mijn naam Is Michael Holbrook, 4 oktober worden vrijgegeven."Ice Cream werd geschreven op een dag van extreme hitte." MIKA commentaar, "was de laatste weken van het schrijven voor het album; een periode van het schrijven dat twee jaar duurde. Door middel van het schrijven had ik geconfronteerd persoonlijke, ernstige en soms pijnlijke kwesties, nu voelde ik me lichter en vrijer."

Hij vervolgt: "het was augustus in Italië. Ik wilde weg naar de zee te lopen, of zowat overal. Ik droomde over zomer gooit met iemand helemaal prachtig en uit van mijn reach, ik droomde over de andere persoon dat ik altijd wou dat ik was in de zomer. In plaats daarvan, bleef ik met alle de ongemakken van zomerhitte. Zweet, werk deadlines, bijensteken en dit alles met geen AC."

"Het nummer is een fantasie dagdromen." MIKA voegt eraan toe, "het glinstert als een luchtspiegeling, en maakt me het gevoel dat alles mogelijk is. Geïnspireerd door de oneerbiedige houding van de muziek van de jaren 90; George Michael o.a.. Durf de trotser versie van jezelf. Durf een sensuele man, durven uitspreken hardop de verlangens die je altijd in je hoofd. Dat is waarom en hoe ik het schreef."

MIKA zal kick off van zijn onlangs aangekondigde komende Europese tour, in Londen in November met stopt door Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Italië en meer. Hij is ook voornemens select U.S toont dit najaar.

MIKA van muzikale succes begon met de release van zijn single, "Grace Kelly". De single stond op zijn debuutalbum Life In Cartoon Motion, die ging meteen naar #1 in het UK en 11 andere landen, over te gaan tot meer dan 7 miljoen exemplaren wereldwijd verkopen. Sinds zijn debuut heeft hij drie andere Platinum verkoop van volledige lengte albums, The Boy Who Knew Too Much, de oorsprong van liefde en No Place In Heaven uitgebracht. Bovendien, MIKA heeft niet alleen een Brit Award voor Britse Akte van de doorbraak gewonnen, maar hij is genomineerd voor de Grammy Awards, MTV Europe Music Awards, hoofdstad Radio Awards en World Music Awards. Daarnaast won zijn RA12 primetime ras show "Stasera Casa Mika" de prestigieuze Rose D'or Award voor beste Entertainment-serie in 2017. Hij is al zes jaar een rechter op Frankrijks The Voice en gastheren zijn eigen BBC2 Radio show "The Art of Song".

Related bio's:
Tags:
Mika
Meer nieuws over: