nieuw: op radio2 Daan Masset en Ann Reymen tussen 10 en 12uur

nieuw: op radio2 Daan Masset en Ann Reymen tussen 10 en 12uur

© VRT
Ann Reymen en Daan Masset presenteren 10-12

Voortaan hoor je elke weekdag tussen 10 en 12 uur een gloednieuw programma op Radio2, met Ann Reymen en Daan Masset. De twee gidsen je door het leven met praktische tips waar je echt iets aan hebt. De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod: lifestyle, gezondheid, sport, natuur, cultuur en alles wat jou bezighoudt. Ook bekende Vlamingen en artiesten van bij ons komen langs. Het wordt een interactief programma, Ann en Daan maken het samen met de luisteraars en ervaringsdeskundigen. Ook online en via sociale media helpen ze de Vlaming met de beste tips en tricks. Het duo start op maandag 12 september.

Daan Masset: “Ik heb twee jonge kinderen en dan kom je soms in situaties terecht waarvan je denkt: hoe pak ik dit nu aan? Daar ga ik het dan samen met de luisteraars over hebben. En over zoveel meer. De bedoeling is dat we allemaal iets kleins of groots bijleren.”

Ann Reymen: “Lifestyle, showbizz, sport en lekker eten, dat is mijn lang leven. En uitslapen. Dat ook. Maar voor die nieuwe show kom ik graag mijn bed uit!”

Related bio's:
Daan Masset, Ann Reymen
Meer nieuws over: