Nieuw progamma van Staf Coppens op vtm

Nieuw progamma van Staf Coppens op vtm

© VTM
STAF COPPENS CONFRONTEERT KINDEREN MET ABSURDE SITUATIES IN DAT BELOOFT VOOR LATER

Hoe gedragen kinderen zich als ze denken dat niemand kijkt? En kunnen ouders het gedrag van hun zoon of dochter juist inschatten? Dat test Staf Coppens, zelf de coolste papa van het land, in Dat Belooft Voor Later. In dit gloednieuwe zaterdagavondprogramma voor het hele gezin confronteert hij 5- en 6-jarigen met verrassende en absurde situaties. Zonder het te weten, worden ze getest. Schatten de ouders het gedrag van hun kind correct in, dan gaan ze naar huis met een – voor de kinderen althans – fantastische prijs.

Staf Coppens en zijn team van helpende handen verwelkomen elke week 3 kids in hun gezellige villa, die werd volgestopt met de coolste spullen. Daar worden ze losgelaten en registreert een verborgen camera hun reacties. Want wat gebeurt er als je kinderen wijsmaakt dat ze op de maan landen? Hoe reageert een kind op een konijn dat plots praat? En wat als ze plots oog in oog staan met de laatste levende dinosaurus op aarde? Naast de avonturen in de villa neemt Staf de kinderen ook wekelijks mee op een uitstap die tot de verbeelding spreekt. Letterlijk dan. In de studio is het aan de ouders om het gedrag van hun kroost te voorspellen. De inzet in de finale is hoog, want daarin bepalen de kinderen zélf hun prijs. Kiezen ze een droomreis voor het hele gezin of worden ze verleid door de kinderprijs? Dat Belooft Voor Later belooft een stevige dosis fun op zaterdagavond.

Ik hou er enorm van om mijn eigen kinderen te plagen en dat dan te filmen”, vertelt Staf Coppens. “Die video’s plaats ik dan op mijn Instagram-pagina, maar nu kan ik dat bij uitbreiding ook bij andere kinderen doen. Het is een beetje van je hobby je beroep maken. Het leuke is dat we dat in een spelvorm gieten en dat ouders de kans krijgen om een vlieg op de muur te zijn en te ontdekken wat hun kinderen doen als ze in een knotsgekke situatie terechtkomen. Ongetwijfeld een droom van elke ouder om in het programma te zitten, maar vooral een droom van mij om dit programma te mogen maken."

HOE GOED KUNNEN DE KINDEREN EEN GEHEIM BEWAREN VOOR NATHALIE MESKENS? 
AFLEVERING 1 OP ZATERDAG 23 MAART 2019 OM 20.25 BIJ VTM

Elise (6), Mila (5) en Basile (6) mogen als eerste ravotten in de villa van Staf Coppens. Ze maken er kennis met de pratende konijnen Magda en Danny, die dolgraag met elkaar verenigd willen worden. Er is maar één probleem: dat mag eigenlijk niet. Hoe gaan de kinderen hiermee om? Staf neemt Elise, Mila en Basile ook mee achter de schermen bij VTM. Daar maken ze kennis met Nathalie Meskens, die hen een bijzondere opdracht toevertrouwt. Hoe goed kunnen de kinderen een geheim bewaren? In de finale staan twee prachtige prijzen te wachten op het winnende gezin. Wordt het een droomreis naar Amerika of… een drumstel?

 

Related bio's:
Meer nieuws over: