Nieuw seizoen Politie 24/7 is terug

Nieuw seizoen Politie 24/7 is terug

© één
Politie 24/7: vanaf 7 januari elke dinsdag om 21.30 uur op Eén

Het nieuwe seizoen van Politie 24/7, vanaf januari te zien op Eén, geeft een inkijk in de werking van verschillende kantoren en afdelingen van het grootste politiekorps van België: Politiezone Antwerpen. 

Met vaste camera’s, bodycams en cameraploegen werd er gefilmd in de kantoren, in de combi’s van de interventieteams, bij wijkteams, de verkeerspolitie, de snelleresponsteams (SRT), de arrestatie-eenheid, de mobiele eenheid, de gerechtelijke afhandeling, het fietsteam Orida, bij het drugsondersteuningsteam, het wijkondersteuningsteam, en in de telecommandokamer: het zenuwcentrum van Politiezone Antwerpen van waaruit alle interventies worden aangestuurd. Politie 24/7 volgde de teams in Antwerpen Noord (Stuivenberg, Seefhoek, Dam), Antwerpen Centrum, Antwerpen Zuid (Hoboken, Kiel, Kiosk), Linkeroever, Berchem, Deurne en Merksem.

Voor dit seizoen kregen de makers van de reeks de uitzonderlijke toestemming om het volledige korps te volgen bij een risicowedstrijd tussen Antwerp en Beerschot. Dit leverde unieke beelden achter de schermen op, van de werking van alle verschillende eenheden van de Politie Antwerpen samen met de luchtsteun. De kijker observeert mee vanop de eerste rij wat er zich afspeelt in het korps.

Het resultaat in dit nieuwe seizoen is verrassend: 14 afleveringen met een mix van spannende interventies en emotionele getuigenissen van een politiekorps dat ten dienste staat van de stad Antwerpen, met meer dan 530.000 inwoners en 175 nationaliteiten.

Politie 24/7: vanaf 7 januari elke dinsdag om 21.30 uur op Eén.

Politie 24/7 is een programma van 100.000Volts.TV voor Eén.

 

Related bio's: