Ouders van Frederik Vanclooster werken bij de Vrt

Ouders van Frederik Vanclooster werken bij de Vrt

© Vrt
VRT leeft mee met ouders en dierbaren van overleden Frederik Vanclooster

"Frederik, de jongeman die vermist was en vandaag dood werd teruggevonden in de omgeving van Vilvoorde is de zoon van twee van onze VRT NWS-medewerkers", dat laat de VRT zondagmiddag weten. Het gaat om Lucas Vanclooster en Kristien Bonneure. beiden werkzaam bij de nieuwsdienst. Nieuwsanker Goedele Wachters had het zondagmiddag dan ook niet makkelijk om Het Journaal van 13 uur te presenteren. 

Frederik Vanclooster verdween tijdens de nacht van oud op nieuw. Hij was die nacht aanwezig op een feest in De Kruitfabriek te Vilvoorde. Zijn lichaam werd zondagvoormiddag door een duikploeg van de brandweer aangetroffen niet ver van de feestlocatie. 

Niet alleen bij vrienden en familie komt het nieuws ook hard aan, ook de collega's van de ouders van Frederik zijn er het hart van in. "De verslagenheid onder hun collega’s is groot. Dit is heel aangrijpend nieuws, we leven bij de VRT erg mee met de familie in deze moeilijke omstandigheden. In naam van onze getroffen collega’s vragen we dan ook om hun privacy te respecteren", klinkt het verder.

 

Related bio's:
Tags:
Vrt
Meer nieuws over: