Rammstein in Oostende op 15 minuten uitverkocht

Rammstein in Oostende op 15 minuten uitverkocht

© Jens Koch
De verkoop is volledig uitverkocht voor het concert van Rammstein in Oostende.

Fenomenaal succes voor Rammstein: de groep verkoopt ook De Nieuwe Koers in Oostende op amper een kwartier uit!

Eind mei 2019 ging de volledig uitverkochte Europe Stadium Tour van Rammstein van start, waarmee ze op 10 juli een tot de nok gevuld Koning Boudewijnstadion op hun grondvesten zullen doen daveren. Door de grote vraag naar tickets, kondigde de band aan dat ze op 10 juni 2020 naar ons land terugkeren voor een concert op de gloednieuwe locatie Park De Nieuwe Koers in OostendeOok dit concert was 15 minuten na de start van de verkoop volledig uitverkocht. 

WACHTLIJST

Voor mensen die helaas geen tickets hebben kunnen scoren, is een wachtlijst geopend. Momenteel zijn er omwille van productionele redenen tickets geblokkeerd die mogelijk later nog kunnen vrijkomen - iedereen op de wachtlijst ontvangt dan een e-mail met informatie over de verkoop van de eventueel vrij te komen tickets.

De fans hebben er lang op moeten wachten, maar eerder in mei bracht Rammstein hun nieuwe, titelloze album uit - het eerste in 10 jaar tijd. En of het publiek enthousiast is over de nieuwe Rammstein! De eerste single 'Deutschland’ katapulteerde zich meteen naar de hoogste positie in verschillende landen en ook 'Radio’ en 'Ausländer’ doen het goed in de charts. De nieuwe plaat kwam maar liefst in 14 landen op nummer 1 binnen en de videoclips werden al meer dan 100 miljoen keer bekeken op YouTube. Ook in België stootte het album door naar de eerste plaats in de hitlijsten. Daarmee schrijft de band Ultratopgeschiedenis, want het is voor het eerst sinds het begin van de Belgische charts dat een Duitstalig album de eerste positie behaalt.

Opgepast voor doorverkopers van tickets en valse Facebookevents. De enige officiële ticketkanalen zijn Ticketmaster en Eventim. Tickets aangekocht via andere kanalen geven geen garantie op toegang. De zwarte lijst met doorverkopers is te vinden op ilovemyticket.com.

Met dank aan de Stad Oostende. Voor meer info omtrent toerisme en accommodatie: visitoostende.be.

10.06.2020
Park De Nieuwe Koers, Oostende 

 

Related bio's:
Tags:
Rammstein