Speciaal ingelegde concertbussen voor Rammstein.

Speciaal ingelegde concertbussen voor Rammstein.

©
Speciaal ingelegde concertbussen brengen Rammsteinfans van over het hele land naar Oostende

Voor het uitverkochte concert van Rammstein op 10 juni 2020 worden er opnieuw concertbussen ingelegd naar en van Park De Nieuwe Koers in Oostende.

Vorig jaar werden er vanuit 48 opstapplaatsen Rammsteinfans succesvol heen- en teruggebracht naar en van het Koning Boudewijnstadion. De bustickets vlogen in een mum van tijd de deur uit. Ook voor het concert in Oostende wordt dit initatief opgestart. Greenhouse Talent werkt opnieuw samen met Keolis en Fluxology om meer dan 100 opstapplaatsen in heel België en Noord-Frankrijk te voorzien.

Vergeet de wagen, de files en het aanschuiven aan de parking en geniet vanaf het eerste ogenblik zorgeloos van het concert dankzij de vele opstapplaatsen verspreid over het hele land. Tickets voor de concertbussen zijn te koop vanaf nu via www.concertbus.be.

Vanaf 15 mei zijn er ook tickets te koop voor speciaal ingelegde nachttreinen via nmbs.be/rammstein.

Natuurlijk zijn bus en trein niet de enige mogelijke vervoersmiddelen. Je kunt ook te voet, met de fiets of de auto naar het concert komen. Meer info over de andere transportmogelijkheden vind je op www.greenhousetalent.com/be/rammstein

Op 10 juni staat Rammstein in Oostende met een uitverkocht concert. De combinatie van een strakke act, meeslepende muziek en cartooneske enscenering zorgt ervoor dat iedere toeschouwer meegezogen zal worden in hun industrieel universum.

Het concert van Rammstein in Oostende is uitverkocht. Greenhouse Talent waarschuwt voor illegale ticketwebsitesDe zwarte lijst met doorverkopers is te vinden op ilovemyticket.com.

10.06.2020
Park De Nieuwe Koers, Oostende

Related bio's:
Rammstein
Tags:
Rammstein