Rob de Nijs komt ‘Voor het Laatst’ voor het eerst in het Antwerpse Sportpaleis

Rob de Nijs komt ‘Voor het Laatst’ voor het eerst in het Antwerpse Sportpaleis

©
Rob de Nijs komt op 16 januari 2021 voor de eerste en laatste keer naar het Sportpaleis

Het is een traditie dat Rob de Nijs bij het begin van het nieuwe jaar nog even zijn verjaardag viert. Vanavond doet hij dat in de Antwerpse Elisabethzaal samen met zijn Pur Sang Band en volgend jaar wordt heel bijzonder, want zaterdag 16 januari 2021 staat Rob met ‘Voor het Laatst’ voor het eerst in zijn carrière in het Antwerpse Sportpaleis. “In mijn meer dan 60-jarige carrière had ik het geluk dat ik met mijn band te gast mocht zijn in prachtige theaters en concertzalen. Ik denk dat ik in alle uithoeken van Nederland en Vlaanderen inmiddels heb gespeeld, behalve in het Antwerpse Sportpaleis. Dat is een zaal waar ik oneindig vaak ben voorbijgereden, maar waar ik als soloartiest nog nooit een concert heb gegeven, maar volgend jaar komt daar dus verandering in. Zaterdag 16 januari 2021 wordt heel bijzonder, want dan vier ik niet alleen mijn 78ste verjaardag in Vlaanderen, ik maak van de gelegenheid ook meteen gebruik om met het concert ‘Voor het Laatst’ dankbaar afscheid te nemen van mijn trouwe fans en het publiek dat mij jarenlang omarmd heeft, en ervoor gezorgd heeft dat ik al die jaren muziek kon maken en op het podium mocht staan. Samen met mijn band trek ik nog één keer alle registers open en sluiten we hiermee in Vlaanderen mijn carrière groots af”, zegt de Nijs enthousiast.
 

Rob de Nijs: "Ik trek nog één keer alle registers open en sluit hiermee in Vlaanderen mijn carrière groots af"

Rob’s manager, muzikant en vriend Frank Jansen: “We hebben al een paar keer opgetreden in een uitverkochte Lotto Arena en toen we daar te gast waren, zei Rob wel eens lachend en gekscherend: “Frank, als het moet kunnen we ook in de grotere zaal hiernaast spelen”, dus ik wist dat het in zijn binnenste toch één of andere droom was die hij wilde realiseren. Volgend jaar gaan we die op zaterdag 16 januari 2021 samen realiseren. Rob zit in het beginstadium van Parkinson, maar zijn behandelende geneesheer gaf groen licht, waardoor Rob met ‘Voor het Laatst’ nog één keer groots zal schitteren. Voor alle fans en iedereen in Vlaanderen die houdt van Rob de Nijs en met name zijn prachtige oeuvre, wordt dit een afspraak met de muziekgeschiedenis. Het is zoals hij het zelf omschrijft: we gaan eruit met een knaller!” 

Vanaf maandagochtend 09.00 uur kan je op www.ticketkopen.eu of 070/345.345 (Max. €0,30/Min) tickets kopen voor het ‘Voor Het Laatst’-Sportpaleisconcert van Rob de Nijs, dat op zaterdag 16 januari 2021 plaatsvindt.

Dit concert wordt georganiseerd door House of Entertainment. 

Related bio's:
Rob de Nijs
Tags:
Rob de Nijs