Stomende première voor Chateau Cupido!

Stomende première voor Chateau Cupido!

© Studio100
stormloop op tickets too het stuk Chateau Cupido

Vanavond ging in een uitgelaten theater Elckerlyc in Antwerpen de nieuwe komedie Chateau Cupido in première. En het werd op zijn zachtst gezegd een stomende première! Onder het kritisch ook van de Vlaamse pers en heel wat aanwezige BV's kweten hoofdrolspelers Karen Damen, Gert Verhulst en James Cooke zich met verve van hun taak. 

Het duo Gert Verhulst & James Cooke blijkt de laatste jaren dé garantie te zijn voor amusement en succes. Ze maakten eerder al samen TV, radio, film en nu staan ze dus voor het eerst samen op de planken met een nagelnieuwe komedie.
 
Reeds tijdens de repetities van Chateau Cupido ging het er al zeer amusant aan toen. James en Gert aangevuld met goede collega en vriendin Karen Damen in combinatie met een speelse regie van Stefan Staes én een tekst van Gert Verhulst: dat levert duidelijk komisch vuurwerk op. Zowel voor als achter de schermen.

stormloop op tickets
Reeds van bij de aankondiging van deze productie heerst er een ware stormloop op beschikbare tickets. Omdat alle voorstelling op dit moment zo goed als uitverkocht zijn hebben co-producenten Uitgezonderd. en Studio 100 beslist om nog 1 laatste extra voorstelling in Antwerpen aan te kondigen. Die zal doorgaan op woensdag 12/02.

James Cooke: "Dit stuk is zo leuk dat het voor mij aanvoelt als vakantie! Gert heeft echt een heel doordachte en geestige komedie geschreven. De repetities waren één en al lachen en plezier maken, ik hou mijn hart een beetje vast voor de voorstellingen die nog gaan volgen!"

Karen Damen"Ik ben zo ongelooflijk blij dat met deze première de kop eraf is! We hebben keihard gewerkt maar voor mij was het puur genieten. Het moeilijkste zal nu de komende periode zijn om mijn lach voldoende in te houden tijdens de voorstelling. Ik kan jullie verzekeren dat dat bijzonder moeilijk is als je samen met Gert en James op de planken staat."

Verhaal
De populaire TV-presentator Jack (Gert Verhulst) plant een amoureuze escapade met Bettie (Karen Damen) in zijn chalet in de Ardennen. Aangezien hij ervan overtuigd is dat zijn buurman Alain (James Cooke) op reis is naar Tenerife, is hij er zeker van niet betrapt te kunnen worden. Wanneer echter blijkt dat ook zijn buurman amoureuze plannen heeft in zijn eigen chalet, gaan de poppen pas echt aan het dansen.

Info
regie: Stefan Staes
tekst: Gert Verhulst
cast: James Cooke, Gert Verhulst en Karen Damen

Theater Elckerlyc

Vanaf 17 januari tem 16 februari 2020

allerlaatste extra voorstellingen in Antwerpen op 12 februari  om 20u30

Capitole Gent
7 & 8 maart 2020

tickets & info

www.uitgezonderd.be

Related bio's: