STUDIO TARARA Neemt Babs wraak op Jean Van Hoof?

STUDIO TARARA Neemt Babs wraak op Jean Van Hoof?

© vtm
AFLEVERING 5 VAN STUDIO TARARA, DINSDAG OM 20.35 Bij vtm

Jean Van Hoof (Peter Van den Begin) die hevig bloedend in een veld ligt… Babs (Lauren Versnick) met een dampend geweer in haar handen. Straffe beelden uit de nieuwe aflevering van Studio Tarara, de serie die elke week door 736.00 kijkers wordt gevolgd. Heeft de jonge styliste wraak genomen op de man die zijn handen niet kan thuis houden? Of is er meer aan de hand? Heel even is in deze aflevering trouwens ook Lynn Wesenbeek te zien, VTM pionier en moeder van actrice Lauren Versnick die Babs speelt.

Ondertussen is opwarmer Patrick (Geert Van Rampelberg) tot over zijn oren verliefd op Sandra (Ruth Beeckmans). Hij wil meer dan een flirt. Maar dat maakt Sandra - die altijd gewend is haar eigen zin te doen - echt wel héél ongemakkelijk. Ricky (Koen De Graeve) heeft ondertussen al Ricky Bolero de cover van Dag Allemaal gehaald. Roxanne (Frances Lefebure) ziet hem meer en meer zitten, en vertrouwt hem toe hoe ze zwanger is geraakt. Ricky is zo zwaar onder de indruk van het verhaal, dat hij een fatale fout maakt.

Opwarmer Glenn (Jonas Vermeulen) viert zijn 30ste verjaardag. De eeuwige zeurkous wil vooral vieren dat hij over 25 jaar eindelijk op zijn 55ste op brugpensioen mag. Agent Pascal (Boris Van Severen) krijgt een nieuwe tape met een getuigenis over de fatale zelfmoord aan de VTM-gebouwen. Wie is er van het dak gesprongen? De lijst van mogelijke slachtoffers wordt weer wat kleiner.

Speel mee op vtm. be: speel Wat Hebt Gij Gepakt Man? en help Ricky Bolsens afkicken

Vorige week werd duidelijk dat Ricky Bolsens nog helemaal niet is afgekickt. Backstage bij Tien om te Zien greep hij opnieuw naar de coke. Op vtm.be kan je hem nog altijd helpen in zijn strijd om clean te blijven in Wat Hebt Gij Gepakt Man?, een speciaal ontworpen videospel gebaseerd op het legendarische Pacman. Maar waar de originele Pacman op spoken jaagde, moet je nu Ricky van de drank afhelpen door hem zoveel mogelijk medicatie te laten slikken. Dat terwijl flessen wodka, porto, whiskey en tequila hem achtervolgen. Hoe meer pillen je hem kan doen slikken, hoe meer kans dat Ricky sober blijft. Het spel is te spelen via  https://vtm.be/studio-tarara/wat-hebt-gij-gepakt-man

The  Sound of the Nineties

De soundtrack van deze aflevering is opnieuw doorspekt met nineties-klassiekers van The Red Hot Chili Peppers, Portishead, Shaggy, Take That en The Smashing Pumpkins.

 

Related bio's:
Meer nieuws over: