Suzanne Vega komt naar Gent en Brugge

Suzanne Vega komt naar Gent en Brugge

©
Suzanne Vega komt in 2020 nog eens naar Vlaanderen

Het intiem concert van de New Yorkse singer-songwriter Suzanne Vega in Minard was op minder dan 1 min uitverkocht en is hierdoor het snelst uitverkopende concert van dit seizoen.

Suzanne Vega voegt daarom een concert toe op 4 augustus in Brugge. Met Suzanne Vega pakt het festivalMoods! meteen uit met een straffe eerste naam. Ze staat op 4 augustus in de erg sfeervolle historische setting van het binnenplein van Gruuthuse. 

Suzanne Vega laat in april haar nieuw album 'An evening of New York Songs and Stories' op de wereld los. Met 'An Evening of New York Songs and Stories', keert Vega terug naar haar door de stad New York geïnspireerde songs en giet ze deze in een live jasje. Samen met haar vaste gitarist Gerry Leonard, bassist Jef Allen en toetsenist Jamie Edwards geeft Suzanna Vega klassiekers als 'Luka', 'Tom's Diner' en deep cuts als 'Frank and Ava' en 'Ludlow Street' een nieuw leven. Ook 'Walk on The Wild Side' van Vega's overleden vriend Lou Reed passeert de revue.

Met haar reputatie als 'meesterlijke verhalenverteller die de wereld ziet door een klinisch poëtisch oog' wordt Suzanne Vega gezien als één van de belangrijkste songschrijvers van haar generatie en als leidend figuur in de folk revival van de vroege jaren 80. Haar ijzersterke songs als 'Luka' en 'Marlene on The Wall' staan in het collectieve geheugen gegrift en met de remix van het a capella 'Tom's Diner' scoorde ze een onverwachte dance hit. Haar albums, inclusief haar debuut, de opvolger 'Standing up' en '99.9F' verkochten miljoenen exemplaren.

De ticketverkoop voor het concert op Moods! festival in Brugge is meteen gestart via moodsbrugge.be.

03.05.2020Minard, Gent 
SOLD OUT SOLD OUT
04.08.2020Moods!, Brugge 
EXTRA CONCERT
Tickets zijn meteen te koop.TICKETS

MuziekMuziek
Related bio's:
Suzanne Vega
Tags:
Suzanne Vega
Meer nieuws over: