Thuis-acteurs tellen af in Antwerpen naar 2020

Thuis-acteurs tellen af in Antwerpen naar 2020

© vrt
Welke Thuis-acteurs gaan er naar het vuurwerk in Antwerpen?

Op dinsdag 31 december om middernacht zet Antwerpen het nieuwe jaar feestelijk in met vuurwerk. De vuurpijlen worden afgeschoten vanop een ponton op de Schelde. Aan de Scheldekaaien tegenover de Voetgangerstunnel kunnen toeschouwers genieten van een drankje aan de bar en warmt dj-duo Laston & Geo vanaf 22.30 uur alle aanwezigen op. Nadien tellen Thuis-acteurs Tine Priem en Raf Jansen samen met het publiek af naar het vuurwerk. Vanaf 23.50 uur wordt alles live uitgezonden op televisiezender één.

 

Traditiegetrouw zet de stad Antwerpen het nieuwe jaar in met vuurwerk. De bekroonde professionele vuurwerkmaker Cliff Hooge en zijn team zorgen ook dit jaar weer voor een prachtige hemel boven de stad. Vijftien minuten lang worden honderden pijlen op een bijpassende soundtrack de lucht in geschoten.

 

Om 22 uur opent de site op de Scheldekaaien ter hoogte van de Voetgangerstunnel. Vanaf dan zijn er drankjes verkrijgbaar aan de bar en is het grote publiek welkom. Om 22.30 uur zet dj-duo Laston & Geo het feestje in gang. Tom Herteweg (Laston) en Dieter Lizen (Geo), twee vrienden uit Antwerpen, draaien al meer dan 15 jaar samen plaatjes. Ze brengen een mix van house en electro beats, maar wagen zich ook aan andere genres. Ze stonden reeds achter de draaitafel van festivals zoals Tomorrowland, Rock Werchter, Pukkelpop en Laundry Day. Vanaf tien minuten voor middernacht beginnen Thuis-acteurs Tine Priem (‘Tamara’) en Raf Jansen (‘Dieter’) samen met het publiek af te tellen naar de grote vuurwerkshow. Wie er zeker bij wil zijn, komt best op tijd want de plaatsen zijn beperkt. De toegang is gratis.

MuziekMuziek