Ticketverkoop Fakkeltheater van start

Ticketverkoop Fakkeltheater van start

© Fakkeltheater
Fakkeltheater toont hart voor theatermakers.

Het Fakkeltheater stelt vanaf 14 augustus tot en met eind september de zalen gratis ter beschikking van professionele artiesten en organisaties. Het theater draagt de zwaar getroffen culturele sector een warm hart toe met dit gebaar. Gedurende 6 weken zijn er tientallen verschillende en exclusieve voorstellingen te zien.

 

 

Op 14 augustus 2020 opent het Fakkeltheater, na meer dan 5 maanden gesloten te zijn, opnieuw de deuren! Omdat de culturele wereld zo hard getroffen is door COVID-19, heeft het Fakkeltheater beslist om vanaf 14 augustus tot eind september de zalen gratis ter beschikking te stellen voor professionele artiesten en organisaties. Op die manier zorgt het Fakkeltheater voor een warme heropstart van de culturele sector.

 

 

Het Fakkeltheater is geopend, maar met beperkte capaciteit en volgens alle voorgeschreven veiligheidsmaatregelen die nog steeds van kracht zijn. Voorlopig openen enkel de Rode en de Zwarte Zaal. De Kleine Fakkel (kerldertheater) en het Theatercafé blijven gesloten. U kan dus in alle veiligheid komen genieten van een uitzonderlijk gevarieerd en exclusief theateraanbod!

 

 

Vanaf nu kan u voor alle voorstellingen in augustus en september tickets reserveren. Het aanbod is gevarieerd en bestaat uit een mix van jong talent en gevestigde waarden. Tickets kunnen besteld worden via www.fakkeltheater.be of 070 246 036.

 

 

Een theaterbezoek zal er tijdelijk een beetje anders uitzien. Het Fakkeltheater speelt op slechts 1/3 van de normale capaciteit. Dit om de social distancing te verzekeren.
Check de website en lees de veiligheidsvoorschriften vooraleer u uw tickets reserveert: www.fakkeltheater.be

 

 

Het Fakkeltheater zorgt voor een exclusief en gevarieerd aanbod van theater, comedy, musical, klassiek en café-chantants! De opbrengst van de ticketverkoop gaat integraal naar de desbetreffende artiesten!

Related bio's:
Sam Verhoeven
Meer nieuws over: