Walibi start het nieuwe seizoen met een paalzoektocht

Walibi start het nieuwe seizoen met een paalzoektocht

© Walibi Belgium
doorheen de ‘Little Worlds of Walibi’ in Walibi Belgium

Vanaf zaterdag 6 april 2019 is iedereen weer welkom in Walibi Belgium! Naar jaarlijkse gewoonte valt de heropening van het pretpark samen met de paasvakantie. Daarom belooft Walibi naast de vele nieuwigheden ook speciale paasactiviteiten te organiseren voor groot én klein !

Over iets meer dan één week verwelkomt Walibi iedereen voor het nieuwe seizoen. Gedurende de paasvakantie biedt het park tal van activiteiten aan, die vooral ouders met kleine én grote kinderen zullen plezieren. Er staat hen een avontuurlijke paaszoektocht  doorheen de “Little Worlds of Walibi” - “Little Exotic World, “Little Karma World”, “Little Fun World” en “Little Aqualibi” - te wachten. De nieuwe zones van Walibi Belgium worden op kleine schaal gereconstrueerd en kinderen tot en met 12 jaar zullen er proefjes afleggen die nauw samenhangen met het thema van de wereld. Na afloop van de paaszoektocht zullen ze hun welverdiende paaseitjes in ontvangst mogen nemen.

Naast deze speciale paasactiviteiten opent Walibi Belgium dit jaar twee nieuwe attracties, Popcorn Revenge en Fun Pilot, die respectievelijk ingebed  zijn in Karma World en Fun World. In Karma World worden bezoekers gekatapuleerd naar verre Indische oorden; Fun World, daarentegen, staat in het teken van de kleurrijke leefwereld van de allerkleinsten. Ook zullen de pretparkbezoekers de tropische atmosfeer van Exotic World alsook de dolle familie fun coaster, Tiki-Waka, herontdekken.

Praktische informatie:

- Open elke dag van de paasvakantie (06/04/2019 t.e.m. 22/04/2019) van 10u00 tot 18u00.

- Paasactiviteiten worden elke dag van de paasvakantie van 14u00 tot 16u30 georganiseerd op het pleintje aan de voet van de Weerwolf. De Paasactiviteiten zijn bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar.  

Related bio's:
Meer nieuws over: